TFF 3'ncü Lig 2'nci Gurupta Şampiyonluk mücadelesi Ankara Demirspor ile Anagold 24Erzincanspor TCDD Ankara Demirspor stadında karşı karşıya geldi.

Ankara Demirspor, evinde konuk ettiği Erzincanspor’a gol yağdırdı. Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen Mavi Beyazlılar maçtan 5-0 galip ayrılarak grupta şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

AKAN ESKİ TAKIMINA PATLADI

Anagold 24 Erzincanspor’u daha önceden çalıştıran Erzincan’ın çocuğu Ankara Demirspor Teknik Direktörü Bülent Akan Erzincanspor karşısında farklı bir galibiyet almayı başardı. Başarılı Teknik adam Akan, Ankara Demirspor başında çıktığı 8. Maçından da galibiyetle göreve geldiği günden bu kadar 24 puan toplayarak, çıkışını sürdürdü.

TUĞRUL METİN VE EKİBİ 2. YARIYA ÇIKMADI

Ankara Demirspor karşında maçın ilk yarısında alınan 5-0’lık skorun ardından Erzincanspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, yardımcı antrenörü  İbrahim Etem Karataş ve Kaleci Antrenör Hayrettin Öz stattan ayrılarak ikinci yarıda takımdaki yerlerini almadılar. Maçın ikinci yarısında takımın başında iseTurgay İlhan görev yaptı.