Haber- İbrahim Gürler

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü, Mehmet Kaya, sezon öncesi önemli açıklamalarda bulunarak sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

ERT ekranlarında Ahmet Gül’ün hazırlayıp, sunduğu ERT Spor programına konuk olan Teknik Direktörü, Mehmet Kaya, dün çekilen grup kurularını değerlendi.  Teknik Patron Kaya,  Erzincanspor’un zorlu gruba düştüğüne inanmadığını, ipin ucunu herkes bıraktığı zaman ipi göğüsleyen, başarıya ulaşır bu nedenle çok çalışarak sezon sonunda başarıya ulaşacaklarını söyledi. 

KUVVET ÇALIŞACAK

Spor Toto 3. Lig’de 2017-2018 sezonunda 2. Gurupta mücadele edecek Erzincanspor çalışmalarına Vedat Çimen tesislerinde başladıklarını ifade eden Kaya, 19 Temmuz tarihine kadar kuvvet çalışması yapacağız, sonra da ikinci kamp dönemine geçeceğiz, iyi bir teknik ekibimiz var, Futbolda duygu var heyecan var ama bunların yanın da  bilimsel çalışmalar yaparak,  iyi bir sezon geçirmek istiyoruz dedi. 

TARAFTAR  RAHAT OLSUN

Erzincanspor yönetimine yapılan transferler için teşekkür eden Mehmet Kaya, yıllardır Erzincaspor tarihinde görülmemiş bir transfer rahatlığı yaşadık, umarım yaptığımız işler doğrudur, kendi takımıza yapılan transferin, yanı sıra rakiplerin yaptığı transferleri de takip ediyoruz dedi.  
Erzincan’ın komşularının üst liglerde mücadele ederken, Erzincan’ın, siyaseten bu kadar güçlü bir dönemde 3. Ligde olmasını kabullenemediğini ifade eden Kaya, taraftarlar rahat olsun, bu sene doğru işler yapıldığı kanaatindeyim bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacaklarını söyledi.  

ERMAN KILIÇ İLE GÖRÜŞMEM OLDU 

Transfer çalışmalarına da değinen Tecrübeli Teknik adam Kaya, , şuan itibariyle transferlerimiz devam ediyor, kamp sürecinde  eksik gördüğümüz yerlere takviye yapacağız.  Tita ile görüşmelerimiz oldu. İlk başta talep ettiğini kabul ettik, daha sonra talepleri arttı ve son olarak ta talebi bizi aştı, yüksek tutar takımın dengesini bozacağı için istemedim. Erzincanlı olan Erman Kılıç,ile görüşmem oldu,  Menemen kulübü ile sıkıntıları olduğunu çözmesi halinde Erzincan'a geleceğini belirtti. Ama bunlarla yetinmiyoruz, başka üst düzey futbolcular ile görüşmelerimiz  devam ediyor dedi. 

AYBARS’IN KALİTESİ ÇOK YÜKSEK  
Yapılan transferden sonra da işin Teknik kadroya kaldığını söyleyen Mehmet Kaya, şu an için forvet hattında Atilla Aybars ve Murat Torun ikilisi var,  Aybars’tan bu sene çok iyi bir performans beklediğini söyleyen Tecrübeli Hoca, geçtiğimiz sezondan daha iyi bir sezon çıkarmasını Aybars’tan bekliyorum çünkü, Aybars’ın kalitesi çok yüksek. 

HEDEFİ ŞEHİR İNSANLARI KOYDU

Daha önceleri de Erzincanspor takımını çalıştırdığını ama bu sefer yük omuzlarında daha fazla hissettiğini aktaran Mehmet Kaya,  şehir bizden başarı bekliyor, yönetimden destek var, Şehirden destek var, ilgi alaka bu sefer çok, inşallah Erzincanspor’u hak ettiği yere getireceğiz. 

ERZİNCANSPOR HERKESİN ORTAK NOKTASIDIR  
Son olarak Erzincan seyircisine seslenen Kaya, Erzincanspor herkesin ortak noktasıdır,  ortak değeridir,  maç bitene kadar destek vermelidirler,  sonra tepkisi varsa maç sonunda tepkisini göstermeli, şimdi birlik olma zamanı , birlik olmadan başarı gelmez o yüzden Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım diye konuştu.

Bunu Sosyal Medyada Paylaş :