Spor Toto 3. Lig’de 2017-2018 sezonunda 2. Gurupta mücadele edecek Erzincanspor 2. Etap kamp çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Kaya nezaretinde Afyon’da devam ediyor.

2017-2018 sezonunda TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele verecek olan Anagold 24 Erzincanspor çalışmalarına Afyon’da son hızla devam ediyor. Yapılan yeni transferlerin takıma kaynaşması sonucunda futbolcuların takım içindeki uyumu da gözlerden kaçmıyor. Günde çift idman yaparak lige hazırlanan Erzincanspor’da her şey yolunda. 

AFYON KAMPINDA İSKELET KADRO OLUŞACAK 

Teknik Direktör Mehmet Kaya yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaparak, bu kampın iskelet kadroyu oluşturma adına önemli olduğunu vurguladı.  
 
Kaya ‘‘Erzincan’da yaptığımız kampta değişik takımlardan yeni yeni oyuncularla bir araya geldik, bu futbolcuların kısa dönemde uyumu, kuvvetle dayanıklılık çalışmaları yapıp 10 gün sonra Afyon’da çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz, Afyon’daki yapılan çalışmaların yanı sıra  4 tane hazırlık maçı  yapacağız, oyuncularımız tanıma adına, takımın iskelet kadrosunu oluşturma adına, futbolcuların durumunu görerek, lig başlamadan önce takımımızın ideal kadrosunu ve bu kadroyu zorlayacak olan futbolcuları tanımış olacağız. 
Takımın yeni transferi Erman Kılıç, hakkında da açıklamada bulunan Tecrübeli teknik adam, bütün kamuoyunun yakından tanıdığı Erman Kılıç, Erzincanspor’un Afyon kampına katıldığını, ve takım kaptanlığına da Erman Kılınç’in getirildiğini söyleyen, Kaya, daha önceden belirlediğimiz iki kaptan Cebrail ve Aybars, Erman’ın futboluna ve yaşına saygı göstererek, takım kaptanlığını Erman’a taktim ettiklerini bu durumun da beni ziyadesiyle memnun etti, şimdilik her şey yolunda dedi. 


HOCALAR TRANSFERE DOYMAZ 
Yeni yapılacak transferler hakkında da açıklama yapan Kaya, Futbolda hocalar transfere doymaz, iyinin düşmanı vardır o da daha iyi, dolaysıyla daha iyiye varabilme adına transfer sezonunun biteceği güne kadar, oluşabilecek ekstra transferler yönetime teklif edilir, yönetimde ekonomik, şartları  ve transfer şartları uygunsa yapabiliriz dedi. 

ERZİNCAN BENİ BENDE ERZİNCAN’I TANIRIM 
Biz Erzincan’da yıllarımızı  geçirmiş biri olarak, Futbolculuğumuzu, Hocalığımızı Erzincan’da geçirmiş biri olarak Erzincan halkı beni  tanır, Erzincan’ın pisikolojik yapısını ben tanırım, Ülkemizin bir çok yerinde teknik direktörlük yaptım, şampiyonluklar yaşadık, Erzincansporun ve Erzincan halkının ana hedefinin ne olduğunu biliyorum. Bu da bizi daha çok çalışmaya , daha ciddi çalışmaya, itiyor, Erzincan halkının bize olan güvenini, sevgisini biliyorum, Erzincan halkının beklentisini biliyorum, dolayısyla bu beklentileri karşılama adına Yönetim Kurulu Başkanı sayın Ahmet Tanoğlu, gereğini yapmıştır şu ana kadar hızlı bir çalışma sonucunda iyi bir kadro oluşturduğumuz düşünüyorum. İnşallah bu beklentileri karşılamaya çalışacağız ve  Erzincanspor   beklenen hedefe ulaşacağından umutluyum. Dedi.                        

Haber: İbrahim Gürler