Geçtiğimiz hafta içinde Mehmet Kaya'nın istifa etmesiyle birlikte Kayseri Erciyesspor deplasmanına yardımcı antrenör Turgay İlhan yönetimde çıkan Anagold 24 Erzincanspor kolay geçmesi beklenen maçtan 31.dakika da Aybars'ın kafa golüyle 1-0'lık galibiyetle ayrılamasını bildi.

Kayseri Spor kompleksei Atatürk Yan Açık Sahada oyanan karşılaşmaya önemli oyuncularından yoksun çıkan Anagold 24 Erzincanspor kolay geçmesi beklenen maçtan 3 puanı tek golle alarak rahat bir nefes aldı. Ligde alıdğı galibiyet ile 4.sıraya yükselen Kırmızı siyahlı ekip yoluna kayıpsız devam ederek ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 

Maça oldukça hırslı başlayan Kayseri Erciyespor maçın ilk on dakikasında orta sahadaki presi ile göz doldurdu. Maçtaki ilk çeyreğin ardından orta sahadaki üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Anagold24 Erzincaspor rakip kalede baskısını arttırdı.

Ligde alıdğı galibiyet ile 4.sıraya yükselen Kırmızı siyahlı ekip yoluna kayıpsız devam ederek ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 

 

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Anagol24 Erzincanspor'un Kayseri deplasmanına  İstanbuldan gelerek yalnız bırakmayan Genç Erzincanlılar taraftar gurubu takımları  Erzincanspor'a 90 dakika boyunca  destek oldular Maç sonunda takımı tribüne çağıran taraftarlar Kırmızı siyahlı futbolcularla birlikte Şampiyon Erzincanpor tezahüreti yaptılar. 

Maçtan önemli dakikalar:

Dk 6- Aybarsın ceza sahası dışından vurduğu şutunda Erciyespor kalecisi Osman Kuş topu çıkarıd. Dk 12- Erciyespor'da Furkan Ulus'un ceza sahası dışındaki şutunda iyi yer tutan Kaleci mutlak golü önleyerek topu kornere gönderdi.

Dk 13- Erman'ın ceza sahası çizgisi üzerinden vuruşu az farkla dışarı çıktı

Dk 23- Orta sahada iyi top yapan Kırmızı-siyahlı ekip ataklarını bu dakikaya kadar kanatlardan Mustafa Baydemir ve Erman ile geliştirdi.

Sol kanattan Erman'ın yaptığı ortada müsait pozisyonda Gökhan Çakır'ın kafa vuruşu dışarı çıktı

Dk 29- Ermanın 25 metreden şutunu Ersicespor kalcesi zorla çeldi. 

Dk 31- Sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Aybars düzgün bir kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü kaydetti 0-1 Dk 34- Golünde vermiş olduğu moralle rakip sahada daha çok etkin olmaya çalışan ve ikinci golü arayan Kırmızı-Siyahlı ekip kornerden yaşanan karombolde Gökhan Çakır'ın topa müdahele edemediğinden dolayı ikinci golden oldu.

Dk 38- Kayseri Erciyespor oyun değişkliğini erken yaptı. 9 numaralı Ömer Faruk'un yerine 19 sırt numaralı İzzet oyuna dahil oldu.

DK 42- Oyuna giren İzzet'in çabasıyla Mavi siyahlı ekipte Erzincanspor defansının hatasıyla birlikte Kaleci Kıvanç ile karşı karşıya kalan Osman Türkmen zor olanı başardı topu dışarı atmasıyla birlikte Erzincanspor yedek kulubesi, teknik heyeti ve takımlarını deplasmanda yalnız bırkamayan Erzincansporlu taraftarlar dein bir oh çekti. 

Dk 53- Kayseri Erciyesporda oyuan sonradan giren İzzet Mustafa Baydemir'e yaptığı sertr müdahale sonrası sarık kart gördü.

Dk 61- Sol taraftan ceza sahası içerisine giren Mustafa Baydemir şutu dışarı çıktı.

Dk 64- Cebrail'in ceza sahası dışından sert şutunu Erciyespor defansı çıkarark mutlak golü önledi.

Dk 65- Erincanspor da oyuncu değişkliği Çıkan oyuncu Mustafa Baydemir giren oyuncu Gökhan Demir. Kırmızı siyahlı ekip 1-0 ın tatmin edici bir skor olmamasından dolayı daha çok golü düşünerek golcü bir oyuncu olan Gökhan'ı oyuna aldı. 

Dk 66- Oyna girer girmez topla buluşan Gökhan'ın kafa vuruşu Erciyesspor kalecisi ellerinde kaldı.

Dk 67- Erciyespor da Cüneyt Turgut'un ceza sahası dışında ki şutunda kaleci Kıvanç topu kornere çelerek mutal bir golü önledi.

Dk 73- Erciyespor da oyuncu değişkliği yapıldı. Oyundan Turgay alındı yerine Yakupcan dahil oldu. Dk 75- ikinci gol için baskısını rakip kalede arttıran Erzincanspor'da sağdan ve soldan yapılan ortalarda tehlikeli ataklar olmasına rağmen ikinci golü bulamıyor sağ kanattan Cebrailin yapılan orta Erciyespor defansı geçince topla bululan Erman rahat pozisyonda topu dışarı attı.

Dk 81- Erzinccanspor da sağ kanattan yapılan ortada Gökhan Demir'in kafa vuruşunda Erciyespor defansı topu çizgiden çıkardı.

Dk 83- Erzincanspor'da Erman'ın yerine Mükail dahil oldu

Dk 86- Erzincaspor'da Sefa oyundan çıkarken yerine Emre dahil oldu.

Dk 89- Defansta top çeviren kırmızı-siyahlı ekipte Müslüm'ün topu kaybetmesiy le Kaleci Kıvanç ile baş başa kalan Cüneyt topu Kıvanç'ın sağ tarafına doğru vurdu. Kıvanç topu kornere çelerek mutalk golü önledi. Mavi-siyahlı ekibin bu atağında derin bir oh çeken Erzincanspor maça eklenen üç uzatma dakikasının ardık son düdükle birlikte sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.  

HAKEMLER: Tayfun Sarı (xx), Ahmet Eken (xx), Ahmet Gökhan Bal (xx)

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Osman Kuş (xx)- Halil (x), Ömer Faruk (x) (Dk.38 İzzet x), Furkan (x), Osman Türkmen (x), Göktuğ Berathan (x), Yusuf (x), Selim (x), Turgay (x) (Dk.73 Yakupcan x), Talha (x) Cüneyt (x)

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR: Kıvanç (xx)- Müslüm (xx), Gökhan (xx), Erman (xx) (Dk.83 Mikail Baydır x), Fatih Mustafa (x) (Dk.64 Gökhan Demir xx), Erdi (xx), Atilla (xxx), Cebrail (xx), Sefa (xx) (Dk.86 Emre x), Gökhan (xx), Serkan (xx) GOLLER: Dk.31 Atilla (Anagold 24 Erzincanspor)

SARI KARTLAR: İzzet (Kayseri Erciyesspor)