Devre arasında yaptığı transferler ile şampiyonluğun en güçlü adayı olarak görülen Erzincanspor ikinci yarı sahasında çıktığı ilk maçında mağlup oldu.

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumun da oynanan maça oldukça istekli başlayan Erzincanspor golü 45. Dakikada bulabildi. Kaptan Erman’ın ara pasını iyi değerlendiren 23 numaralı formasıyla yeni transfer Emircan Sayar ile 1-0 öne geçti.

Uzatma dakikalarında rakip oyuncuya yaptığı sert müdahaleden dolayı ikinci sarı kartı gören kaptan Erman takımı on kişi bırakarak soyunma odasına ilk yarı 1-0 olarak gidildi.

İkinci yarıya 72 numaralı formasıyla Hüseyin Çiray’ı oyundan alarak 14 numaralı formasıyla Erdi Kasapoğlu’nu alarak başlayan 24 Erzincan spor geri yaslanarak 10 kişi mücadele etti. Kontra atak oyunu tercih eden Erzincanspor ileri de hiçbir varlık gösteremeyince ikinci yarı oyuna dahil olan Tire 1922 sporda Enes Bakal 82. Dakikada beraberliği sağladı. Gol ile moral bulan Tire 1922 spor 10 kişi mücadele eden Erzincanspor'a karşı baskılı futbolunu sürdürünce 90. Dakikada Gökhan Erdöl ile ikinci golü bulunca sahadan 1-2 galip ayrıldı.

Maçtan sonra seyircilerin tepki vermesi sonucu ufak olaylar meydana gelirken 3. Lig 2. Gurupta şampiyonluğa oynayan 24 Erzincan Spor ikinci devreye 29 puanla 4. sırada girdiği maçlar sonunda 29 puanla 7. Sıraya kadar gerileyerek lider ile arasındaki puan farkı 6 puana yükseldi. Erzincanspor haftaya gurubun iddialı ekiplerinden Diyarbekir spor ile deplasmanda karşılaşacak.