Anagold 24 Erzincanspor Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta maçında deplasmanda Süper Lig ekibi Galatasaray ile Türk Telekom Arena stadında karşı karşıya geldi. Galatasaray sahadan 6-2'lik farklı üstünlükle galip ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son maçında Galatasaray evinde Anagold 24 Erzincanspor'u ağırladı. Maça çok hızlı başlayan Sarı-Kırmızılılar, 4 ve 10'da Podolski'nin golleriyle 2-0'ı buldu. Ancak çabuk toparlanan Erzincanspor 16'da Yasin ve 25. dakikada Ahmet Kaan ile eşitliği sağladı. 27'de Garry Rodrigues bir kez daha Cimbom'u öne geçirirken, 4 dakika sonra Nigel de Jong kırmızı kart görerek takımını soyunma odasına 10 kişi gönderdi.

İkinci yarıda da Galatasaray ve Lukas Podolski fırtınası devam etti. Alman yıldız 51, 55 ve 63'te attığı 3 golle durumu 6-2'ye getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan farklı üstünlükle galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 11 yapan Galatasaray, gruptan Tuzlaspor'un ardından ikinci olarak çıkarken son 16 turunda Medipol Başakşehir ile eşleşti. Erzincanspor ve Elazığspor ise kupaya veda etti. Galatasaray ve Başakşehir'in karşılaşacağı son 16 turu tek maç eleme usulüyle oynanayacak.