Lige istediği gibi başlayamayan 24 Erzincanspor  4. hafta maçında Kozan Belediyespor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada  0-0 berabere kalarak ligde 5 puana ulaştı.
 Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Süper lig ekiblerinden Adanasporu’u 3-2 yenerek adını 3. Tura yazdıran Kırmızı Siyahlı ekip Ligde de diğer bir Adana Temsilcisi Kozan Belediyespor ile 13 Şubat Şehir stadında kaşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında her iki takımında karşılıklı etkisiz atakları sonuç vermeyince ilk yarı golsüz berabere bitti.
Maçın ikinci yarısına daha etkili başlayan temsilcimiz 24 Erzincanspor rakip kalede gol aramaya başladı. 64. Dakikada Barış Şafak ceza sahasının solunda düşürülünce hakem Burak Olcar, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kaptan Burhan Coşkun, topu kale direğinin dibinden dışarı gönderdi. Maçın ilerleyen dakikalarında gelişen ataklardan sonuç çıkmayınca maç 0-0 sona erdi.  24 Erzincanspor ligde oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 4 haftada 5 puan toplayarak grupta 10. Sırada kendine yer buldu.  Erzincaspor haftaya deplasmanda  Sancaktepe ile karşı karşıya gelecek.