Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile ismini 24 Erzincanspor olarak değiştiren yönetim, Futbolcu temini ile ilgili çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 

Liglerin başlamasına az bir süre kalması nedeniyle hata yapmamak adına yoğun mesai harcayan transfer komitesi, şu ana kadar yaklaşık 20 futbolcu ile prensipte anlaştı.

İmzalar atıldıktan sonra futbolcular ile ilgili bilgilendirme yapılacağını duyuran 24 Erzincanspor Basın Sözcüsü İlken Taştan, kamp yapabilmek için bile süresi kalmayacağı tahmin edilen takımın lig adına güzel bir şeyler yapabilmesi için Erzincan halkının desteğine ihtiyacının olduğunu belirtti. 

Taştan "Belki de ciddi bir kamp yapmak için süresi kalmayacak takımımızın, takım havasını yakalayabilmesi için şehrimizin takımı sahiplenmesini, şehrin ihtiyacı olan bu sosyal-sportif çalışmaya herkesin elinden geldiğince destek vermesini arzulamaktayız. Kısa vadede 3.ligde kafaya oynayacak bir takım oluşturma çabasındayken, orta ve uzun vadede ise Erzincan da futbola gönül veren ve hizmet eden takım, futbol okulları, futbolcu ve yöneticilerle fikir alışverişi yaparak, altyapısı güçlü bir Erzincanspor oluşturmak en büyük arzumuzdur." dedi.