Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Erzincan’a gelen Galatasaraylı futbolcuları  ve teknik ekibi Erzincanlılar tarafından çiçeklerle karşılandı. Kendilerini karşılamaya gelenlere imza dağıtan futbolcular daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.
Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında 14 Aralık Çarşamba günü 24Erzincanspor'a konuk olacak Galatasaray maçı çarşamba günü 14:15'te başlayacak karşılaşmayı A Spor naklen yayınlayacak. Müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Çimen, Samet Çiçek ve Erkan Özdamar yapacak.
Geçen sezon finalde Fenerbahçe'yi Podolski'nin golüyle yenerek kupaya uzanan takımımız bu sene Türkiye Kupası macerasına eleme turundan başladı. Dersimpsor'u geçen sarı kırmızılılar grup aşamasında ilk karşılaşmada Elazığspor ile Türk Telekom Arena'da berabere kaldı. 
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 24Erzincanspor geride kalan 17 haftada 5 galibiyet ve 7 beraberlikle 22 puan toplayarak dokuzuncu sırada yer alıyor. Türkiye Kupası'na 1. Eleme Turu'nda başlayan  Erzincanspor  ilk olarak Muşspor'u geçti. İkinci turda Adanaspor'u 3-2 ile eleyen Erzincan ekibi son olarak da Yeni Malatya'yı kupa dışına itti. Grup aşamasında ilse ilk maçında Tuzlaspor'a konuk olan Kırmızı Siayahlı takımımız sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.