Her iki ekibin ikinci yarıda bulduğu goller ile karşılama 1-1 sona erdi. 24 Erzincanspor Namağlup ünvanını korurken, 3. Ligde de bu ünvanmdaki tek takım oldu. 13 Şubat Şehit Stadyumunda oynanan karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk yarısının ilk çeyreğinde orta saha ağırlıklı bir oyun sergileyen her iki ekip, 15’nci dakikadan sonra rakip kale önünde pozisyonlar üretmeye çalıştı. 24 Erzincanspor, ilk yarının sonlarına doğru oyuna ağırlığın koydu ve rakip kale önünde de pozisyonlar üretti. Gölcükspor ise kırmızı siyahlı ekibin kalesine kontra ataklarla gelmeye çalıştı.

Her iki takımın ilk yarıda gol girişimleri sonuçsuz kalınca, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan konuk ekip Gölcükspor, aradığı golü 52’nci dakikada Sezgin’le buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra etkili olan taraf bu defa ev sahibi ekip oldu. Rakip kale önünde peş peşe pozisyonlar bulan kırmızı siyahlı ekip aradığı golü 81’nci dakika da buldu. Fahri sağ çaprazdan bulduğu topu yaklaşık 35 metreden rakip takımın ağları ile buluşturarak maçta beraberliği sağladı ve skor 1-1 oldu. Golden sonra rakip kaleyi abluka altına alan 24 Erzincanspor yakaladığı sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi.

24 Erzincanspor elde ettiği 1 puanla ligdeki puanını 27’ye yükseltirken, namağlup unvanını devam ettirdi.

YILDIZLAMA
STAT: 13 Şubat Şehir Stadyumu
HAKEMLER: İlker Yasin Avcı**, Gürcan Çalışkan**, Yusuf Bozdoğan
24 ERZİNCANSPOR: Ahmet**, Enes**(68 dk. Fatih*), Enver Abdullah**, Murat**, Safa**(83 dk. Zeynel*), Oğuz**, Burhan**, Recep Soner**, Yasin**, Fahri***, Barış**(78 dk. Said Can*)
GÖLCÜKSPOR: Burak**, Ensar**, Polat***, Fatih***, Mehmet**, Sezgin***(67 dk. Aziz*), Cemal**, Bilal**, Oğuzhan**, Yeldar**(88 dk. Selim*), Abuzer Gaffar**
SARI KARTLAR: Murat, Enver Abdullah(24 Erzincanspor), Polat(Gölcükspor)
GOLLER: 52 dk. Sezgin(Gölcükspor), 81 dk. Fahri(24 Erzincanspor)