TFF 3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, Kendi saha seyircisi önünde oynayacağı Serik Belediye Spor karşılaşması hazırlıklarını Teknik Direktör Armağan Turhan yönetiminde sürdürüyor. Kımızı siyahlı takım Anagold 24 Erzincanspor, Serik Belediye Spor karşılaşmasından 3 puan almayı hedefliyor.

12. GÜÇ YALNIZ BIRAKMASIN

Anagold 24 Erzincanspor, Teknik Direktörü Armağan Turhan,  Serik maçında İnanıyorum ki taraftarlarımıza ilk galibiyetimizi kendi sahamızda tattırmak istiyoruz. Bunu yapacak kalitede oyuncularımız var. Bu takım kaliteli takım ama saha şartları, bir takım dış etkenlerden etkilenmediği müddetçe bu takım hedefine ulaşacaktır. Ben Cumartesi günü bütün taraftarlarımızı 12. güç olarak bu maçta ve bundan sonraki maçlarda yalnız bırakmamalarını temenni ediyorum. İnşallah Cumartesi günü galibiyetle ayrılarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz.’’ dedi.

TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Kendi saha seyircisi önünde oynayacağı Serik Belediye Spor karşılaşmasında taraftar desteğine ihtiyacımız var diyen Sportif Direktör Yılmaz Toyran, Serik Belediyespor maçından taraftar desteği ile 3 puanı alıp,  iyi bir hava yakalamak istiyoruz dedi.

Sportif Direktör Toyran, bu maçta teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerekli mücadeleyi verecektir. Ama taraftarın desteğine de ihtiyacımız var. Maç boyunca takımımızı desteklesinler, onlarla birlikte her zaman daha güçlüyüz ve yine onlarla hedeflediğimiz şampiyonluğa İnşallah ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

DÜDÜK SİNAN ÖZCAN’DA

8 eylül Cumartesi günü oynanacak olan Anagold 24 Erzincanspor - Serik Belediyespor karşılaşmasının hakemleri belli oldu. Zorlu mücadeleyi Trabzon Bölgesinden Sinan Özcan,  yönetirken, yardımcılıklarını ise Ertan Başdağ, Rağıp Can Ar yapacak.

MUHTEMEL KADRO

Anagold 24 Erzincanspor  zorlu maça ise çıkacağı Teknik Direktör Armağan Turhan’ın muhtemel 11’i ise şu şekilde olması bekleniliyor.

Kalede Osman Mert, Savunmada Gökhan Payal, Burak Öksüz, Ufuk Er, Serkan Yola
Orta saha da Tolgahan Erbay, Erdi Kaspoğlu, Sedat Cengiz

Kanatlarda Sabit Hakan Yılmaz, Eser Yayla ve hücum hattında ise Ali Öztürk