Kırmızı siyahlı ekip rakibi ile 0-0 berabere kalarak, namağlup unvanını korudu. 24 Erzincanspor, kendi sahasında konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği maçına taraftarları ilgi gösterdi ve takımına sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşmayı bayan hakemlerden Meliz Özçiğdem yönetirken, yardımcılıklarını bayan yan hakem Belgin Kumru ve Emir Eray Eyissoy yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısına her iki takım kontrollü bir oyun ortaya koyarak başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koymayan çalışan kırmızı siyahlı ekip, maçın 20’nci dakikasından sonra oyuna ağırlığını koydu. Rakip kale önünde Burhan, Yasin, Fahri ve Barış’ın atakları ile pozisyonlar üreten kırmızı siyahlı ekip, aradığı golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha arzulu başlayan 24 Erzincanspor, rakip kale önünde Burhan ve Fahri ile pozisyonlar buldu. Karşılaşmanın 64’ncü dakikasında gelişen kırmızı siyah atağında Ömer’in ceza sahası içerisinde rakibi Ferhat tarafından düşürülmesi ile maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Burhan, penaltı atışını kalenin üzerinden auta attı. Kupa maçında Antalyaspor’a penaltılar ile elenen kırmızı siyahlı ekipte, penaltı fobisi Darıca Gençlerbirliği maçında da devam etti.

Ligin tek namağlup takımı olan 24 Erzincanspor, rakibi darıca Gençlerbirliği’ ile 0-0 golsüz berabere kalarak, yenilmezlik unvanını sürdürdü ama beraberlik serisini devam etti. 24 Erzincanspor ligde 11’nci beraberliğini alırken, 29 puanla 5’ncı sıraya gerilerken hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye kupası maçında Antalayaspor karşısında oynanan 120 dakikalık mücadelenin futbolcular üzerinde yorgunluk yarattığı ise gözlerden kaçmadı.

YILDIZLAMA
STAT: 13 Şubat Şehit Stadyumu
HAKEMLER: Meliz Özçiğdem***, Belgin Kumru***, Emir Eray
Eyisoy***
24 ERZİNCANSPOR: Ahmet**, Alper Hamdi**, Recep Soner**, Murat***, Safa***, Oğuz**, Burhan**, Said Can**, Yasin, Fahri**(75 dk. Zeynel*), Barış**(58 dk. Ömer**)
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Atilla**, Ferhat***, Can**, Gökhan***, Burak**(55 dk. Uğur*), Sinan***, Lokman**(88 dk. Zeyyat*), Selçuk**, Emre**(45 dk. Ömer**), Tuncay**, Sadi**
SARI KARTLAR: Selçuk, Can, Sadi, Tuncay, Ferhat(Darıca Gençlerbirliği) KAÇAN PENALTI: 65 dk. Burhan(24 Erzincanspor)