Spor Toto 3.lig 2. Grupta mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’da kaleciler yoğun bir çalışma temposu içinde. Kırmızı siyahlı takımda bu yıl kale Bilal Atmaca, Kıvanç Küçükkarış’a emanet.

Erzincanspor’da kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt, nezaretinde çalışmalarını sürdüren kaleciler bu yıl kaleyi gole kapatacakları mesajı veriyor. Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mehmet Kaya’nın yardımcılığını yapan kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt, yönetimindeki kaleciler ortaya koydukları performansla göz dolduruyorlar.

KALECİLERDE KIYASIYA REKABET

Afyonkarahisar’da kampta bulunan futbolcular arasında olduğu gibi kaleciler arasında da kıyasıya rekabet söz konusu. Bu rekabetin temelinde ise teknik direktör Mehmet Kaya ve kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt, yatıyor. Hazırlık kampında kaleciler arasında sağladığı çalışma ortamı ile rekabeti üst seviyeye çıkaran antrenör Bozkurt, işi sıkı tutarak,  kampın ilk günlerinden itibaren kalecilerine göz açtırmıyor.

KALECİLERE ÖZEL ÇALIŞMA

Deneyimli kaleci hocası Kıvanç Bozkurt, kalecilerini sezon başı olmasına rağmen işi sıkı tutuyor. Zorlu lig maratonu öncesi Kıvanç hoca kadroda bulunan kaleciler ile tek tek yakından ilgileniyor ve özel çalışmalar ile kalecilere antrenman yaptırıyor.