Anagold 24 Erzincanspor Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında 1. Lig takımlarından Eskişehirsporu konuk etti. Maçın normal süresi 2-2 berabere sonuçlandı ve uzatma dakikalarında kazanılan iki Gol daha bulan Erzincanspor karşılaşmayı 4-2 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı.

Yedek futbolcu ağırlıklı kadroyla maça çıkan Erzincanspor 4. Dakikada Erdi Kasapoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden bir dakika sonra Eskişehirspor Uğur İnceman'ın attığı golle eşitliği sağladı. Baskısını sürdüren Eskişehirspor 17. dakikada Semih Şentürk attığı kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirdi ve maçın ilik yarısı 2-1 Eskişehirsporun üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan 24 Erzincanspor 51. Dakikada Aybars Garhan'la eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra her iki takımın da gol için çabaları sonuç vermeyince 90 dakika 2-2 eşitlikle sonuçlandı ve uzatma dakikalarına geçildi. İlk uzatma devresi 2-2 sonuçlanırken maçın 110. dakikasında Murat 24 Erzincansoru 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın son dakikasında Fatih 'le bir gol daha bulan 24 Erzincanspor maçı 4-2 kazanarak adını Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yazdırdı.

Stat: Erzincan 13 Şubat

Hakemler: Murat Özcan, Oktay Önge, Emrah Ünal, Sefa Can Meral

Anagold 24Erzincanspor: Bilal Atmaca, Yunus Emre Tok, Serhat Keskinsoy, Oğuz Aksoy, Berkant Taşkıran (Dk.46 Mükail Baydır), Erdi Kasapoğlu, Atilla Aybars Garhan, Sefa Küpeli, Emre Balkı, Ensar Karakulakoğlu, Serkan Yola

Eskişehirspor: Göhan Siverek, Felix Michel, Bilal Aziz Özer (Dk.56 MEvlüt Çelik), Uğur İnceman, Enes Can Akgün (Dk.46 Andaç Güleryüz), Fıratcan Üzüm, Bedirhan Altunbaş, Semih Şentürk, Muhammet Serdar Yazıcı, Hürriyet Gücer, İbrahim Halil Öner (Dk.108 Mehmet Özcan)

Goller: Dk.4 Erdi Kasapoğlu, Dk.51 Aybars Garhan, Dk.110 Murat Torun, Dk.120+4 Fatih Mustafa Baydemir (Anagold 24Erzincanspor), Dk.5 Uğur İnceman, Dk.17 Semih Şentürk (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk.16 Ensar Karakulakoğlu, Dk.111 Aybars Garhan (Anagold 24Erzincanspor), Dk.54 Bilal Aziz Özer, Dk.60 Felix Michel, Dk.73 Mevlüt Çelik (Eskişehirspor)