Avrupa, Balkanlar ve Türkiye’de birçok branşta derece yapan 27 milli sporcu Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Atanur Köseoğlu ile birlikte Erzincan Valisi Selman Yenigün’ü ziyaret ettiler.

Ziyarette bir açıklama yapan Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu “ 2011 yılınca çeşitli spor dallarında ilimizi temsil eden sporcularımız sizlerinde gördüğü gibi büyük başarılara imza attılar. 27 sporcumuz hem ilimizi hem de Türkiye’yi en güzel şekilde temsil ettiler”

Ardından Vali Selman Yenigün antrenörleri tebrik ettiğini dile getirerek  “Erzincanlı gençlerimiz büyük bir başarıya imza attılar. Bu genç kardeşlerimiz Badminton’da Avrupa 3. lüğü almışlar Balkan 1. 2. ve 3.’lük dereceleri var. Diğer branşlarda da Türkiye’de yapılan çeşitli kategorilerde genç bayan, yıldız bayan, yıldız erkekler, büyük erkekler olmak üzere birçok sporcumuz 1. 2. ve 3. lük almışlar. Sizler çok üstün başarılara imza attınız, hakikaten Avrupa, Balkanlar ve Türkiye de derecelere girmek çok zordur. Bu noktada başta sizler üzerinde çok büyük emekleri olan antrenörlerinizi de tebrik ediyorum. Valiliğimiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sizlerle beraberiz ve sizleri destekleyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Selman Yenigün, milli sporcularla görüştükten sonra 27 sporcuya ve antrenörlerine çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.