11 takımın mücadele ettiği BAL ligi 1. Grubu 21 puanlar lider tamamlayan Refahiyespor aldığı 7-0 galibiyet ve elde ettiği 3 puan ile zirvedeki yerini korudu. Erzincan'ı başarıyla temsil eden Yeşil Beyazlı takım ligde oynadığı 11 karşılaşmada hiç kırmızı kart görmeden liderliğini centilmence mücadele ederek devam ettirdi. Refahiyespor liderliğe otururken Erzincan'ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı.  Refahiyespor ligde oynadığı 11 karşılaşmada 7 galibiyet alırken, 3 maçta beraberlik bir maçtan da mağlup ayrıldı. Refahiyespor ligde 28 gol atarken, kendi kalesinde 8 gol gördü.

Kars Kağızmanspor karşılaşmasında alınan 7-0 lık galibiyetin  bir değerlendirmesi yapan Teknik Direktör Ahmet Ekinci, alınan farklı  galibiyet ve 3 puanla  ikinci yarıya iyi başladıklarını  ifade etti.

Refahiyespor Kulüb Başkanı Abdülkadir Can, Erzincan'da oynanan karşılaşmalarda tribünleri dolduran Erzincanlılara teşekkür ettiğini belirterek," Ligin ikinci yarısına aldığımız farklı galibiyet ile iyi başladık. Kış mevsiminde olmamıza rağmen sahanın mükemmel bir şekilde hazırlanması adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlk yarıda lider tamamladığımız ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz "dedi.