Erzincan 13 Şubat stadında oynanan karşılaşmada rakibi Gümüşhane spor’u 2-1 mağlup ederek grubunda Şampiyon olan Erzincan spor 22-29 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bu sene ilk defa yer aldığı Veteranlar Liginde başarılı maçlar çıkaran ve Doğu Karadeniz Bölgesi 2. Grubunda  şampiyonluk maçını  son haftaya bırakan Erzincan Masterler, 13 Şubat stadında Gümüşhane spor ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Erzincan spor 24’ncü dakikada Sezai Öztürk ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra gelişen ataklardan gol olmayınca Erzincan spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.  İkinci yarıya rakip Gümüşhane spor daha etkili başlamasına rağmen 57. Dakika da Fatih Ciminli’nin yaklaşık 35 metreden attığı aşırtma vuruşuyla Erzincan ekibi skoru 2-0’a taşıdı. 66. dakikada ise Gümüşhane spor’dan Fatih Öztürk, attığı golle farkı 1’e indirmeyi başardı. Oynanan karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Erzincan spor Gümüşhane spor’u 2-1 mağlup ederek grupta 24 puanla şampiyon oldu.