224 sporcunun yarıştığı 3 Band Bilardo Şampiyonasının açılışı için Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Başkan Vekili Cumabey Germi, As Başkan Melih Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri Necmi Hatipoğlu, Ümit Özkul ve Teknik Kurul üyesi Ece Taner şehrimize geldiler.
Müsabakaların finalleri milli takım sporcularının katılımı ile cuma günü gerçekleştirilecek.
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ilimizde böyle bir müsabakasının yapılmasından dolayı federasyon başkanına teşekkür etti.
Erzincan Belediye Başkanı Cemallettin Başsoy ise “ şehrimiz ekstrem sporların adresi olacak. Gecen yıl offraud ve motokros festivallerine ve şampiyonalarına ev sahipliği yaptık. Daha öncede Dünya Dağ Kayağı, Türkiye yamaç paraşütü, Türkiye Rafting şampiyonası gibi organizasyonlar ilimizde gerçekleşmişti. Bu yıl da Türkiye bilardo şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Bu müsabakalar sayesinde bu güne kadar yüzlerce sporcu ve binlerce izleyici Erzincan’a geldiler ve şehrimizi tanıma fırsatı buldu.
Müsabakalar 22 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek 10:00 ila 22:00 saatleri, arasında 13 Şubat kapalı spor salonunda gerçekleşecektir. Tüm halkımız davetlidir.