Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Remzi Akgül’ü makamında kabul eden Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, başarılı sporcuyu ödüllendirdi. 

Türkiye Muay Thai Federasyonunun faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Şampiyonası 16–26 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ilinde yapıldı. 72 ilden 1300 sporcunun katıldığı Büyükler Türkiye Muay Thai Şampiyonasına Erzincan adına katılan Remzi Akgül Türkiye ikincisi oldu.  81 kilo Büyük erkekler kategorisinde yarışan Remzi Akgül, yarı final müsabakasında Dünya ikincisi olan sporcuyu mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Dünya şampiyonu olan rakibine 3/2 yenilen Remzi Akgül Türkiye ikincisi oldu. Remzi Akgül’ün Gençlerde Balkan Şampiyonluğu derecesi bulunmaktadır.

Türkiye ikincisi olan Remzi Akgül ve Antrenörü Selçuk Yener’i makamında kabul eden Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, başarılı sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek, bir sonraki şampiyonada Türkiye şampiyonluğu beklediklerini ifade etti. İl Müdürü Burak Mumcu, başarılı sporcuyu ödüllendirdi.