Erzincan 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Üzümlü Belediyespor 2011-2012 sezonu şampiyonu oldu. Grupta oynadığı 12 maçın 10’undan sahadan galip ayrılan Üzümlü Belediyespor, iki maçtan da beraberlik ile ayrıldı. Namaglûp olarak grup şampiyonu olan Üzümlü Belediyespor böylece playoff maçlarına katılmaya hak kazandı. 7 takımın yer aldığı grupta, Kavakyoluspor ikinci, Çayırlı Belediyespor üçüncü ve Demirkentspor dördüncü oldu.
     Son maçında Üzümlü Futbol Sahasında Çayırlı Belediyespor’u ağırlayan Üzümlü Belediyespor’u taraftarları yalnız bırakmadı. Maçı, Belediye ve Kulüp Başkanı Av. Sami Sertadım, Çayırlı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Işık, İl Genel Meclis Üyesi İhsan Topçu, Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan ve çok sayıda taraftar izledi. Maçı başından sonuna kadar üstün götüren Üzümlü Belediyespor sahadan 2:0’lık net skorla ayrılarak grubunu şampiyonu oldu.
     Maçın ardından konuşan Kulüp ve Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, sezon başında hedefleri olan şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek "Futbol takımımızın bu sezonki ilk hedefi grupta şampiyon olmaktı. Böylesine zorlu bir gruptan takımımız namağlup bir şekilde şampiyon oldu. İlk hedefimize böylece ulaştık. Şimdi ki hedefimiz ise playoff maçlarından başarılı sonuçlar alıp Bal Ligine yükselmek. Ben takımda görev alan tüm arkadaşlarımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının bundan sonrada devam etmesini diliyorum." dedi.

-“ PLAYOFF MAÇLARI 2 HAFTA SONRA”-
Erzincan 1. Amatör Küme’de grup maçlarının sona erdiğini ve 2 hafta sonra playoff maçlarının başlayacağını belirten Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan “A ve B grubunda mücadele edip ilk 4’e kalan 8 takım arasında playoff maçları oynanacak. Eşleşmeler ise; A grubunun birinci takımı ile B grubunun dördüncü takımı, A grubunun ikinci takımı ile B grubunun üçüncü takımı, B grubunun birinci takımı ile A grubunun dördüncü takımı, B grubunun ikinci takımı ile A grubunun üçüncü takımı şeklinde ve bu sezon ilk defa deplasmanlı çift maç üzerinden olacak. Ardından ise yarı final ve final maçları oynanıp şampiyonu belirleyeceğiz.” dedi.