Erzincan Valisi Süleyman Kahraman hizmete yeni açılan Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Taksim Mahallesi 13 Şubat Caddesi üzerinde bulunan yeni Gençlik Merkezi hizmet binasını ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman'a Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Özdemir eşlik etti.

Vali Kahraman Gençlik Merkezi bünyesindeki internet evi, müzik odası, kütüphane, çalışma salonları, spor salonu, konferans ve toplantı odalarını inceleyip gençlik merkezindeki yürütülen peyzaj çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gençlerin serbest zamanlarını en faydalı bir şekilde geçirebilecekleri donanıma sahip bir mekanın gençlerin hizmetine açılmasından dolayı memnuniyetini belirten Erzincan Valisi Süleyman Kahraman gençlerin sosyal ve kültürel çalışmalarını Erzincan Gençlik Merkezi'nde ferah ve geniş bir ortamda gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ise Vali Süleyman Kahraman'a merkez bünyesinde ki faaliyetler hakkında bilgi vererek Gençlik merkezi bünyesinde ney, gitar, bağlama, resim, bilgisayar, İngilizce, ebru, halk oyunları, hüsnü hat, mangala, satranç, masa tenisi ve pek çok kursun olduğunu gençlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen Gençlik Kampları, Şehirler ve Kültürler, Gençlik Treni gibi projeler ile doğa ve deniz kamplarına katıldığını, genlerin çeşitli illeri gezerek yeni arkadaşlıklar edindiklerini söyledi. Gençlik Merkezi üyesi gençler ile bir süre sohbet eden Vali Süleyman Kahraman ziyaretin ardından merkezden ayrıldı.