Spor Toto 3. Lig 2. Grup’da Play-Off Yarı Finalin İkinci maçları yarın oynanıyor. Anagold 24 Erzincanspor ile Ankarademirspor karşı karşıya gelirken, grubun diğer karşılaşması ise Diyarbekirspor ile Tire 1922 arasında oynanacak.
Play-Off Yarı Finalin İlk maçında aldığı 1-0’lık galibiyetin avantajı ile Ankara’ya giden Kırmızı siyahlı ekipte, hedef finale kalmak. 

2. LİG AŞKINA 

11 Mayıs Cuma günü evinde oynadığı güzel ve etkili futbol ile Ankara Demirspor’u 1-0 mağlup eden Erzincanspor, rövanş maçından da galip gelerek finale yükselmek istiyor. Hedeflediği 2. Lig’e son üç sezonda ilk defa bu kadar yaklaşan Kırmızı siyahlı takımda moraller üst seviyede. 

YÜZDÜK YÜZDÜK, SONUNA GELDİK

İdmanlarda beyin yıkayan ve futbolcularına Play-Off maçlarının önemini anlatan Teknik Direktör Armağan Turhan,  “Yüzdük yüzdük, sonuna geldik, artık bu işi mutlu sonla bitirelim ve taraftarımıza şampiyonluk yaşatalım” dedi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK 

Play Off’un ilk maçında Erzincan 13 Stadını tamamını doldurup 90 dakika boyunca tezahüratta bulunan Erzincansporlu taraftarlar Rövanş maçı içinde hazırlıklarını tamamladılar. Erzincan’dan yaklaşık Bin taraftarın gitmesi beklenirken, Ankara’da yaşayanlar Erzincanlılar’da bu önemli maça gelmesi beklenirken, Kırmızı siyahlı renklere gönül vermiş taraftarlar kritik Demirspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayacak. 

KUTLUHAN BİLGİÇ YÖNETECEK
Erzincanspor’un deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor  karşılaşmasını İzmir Bölgesinde A klasman hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Karşılaşmada aynı bölgeden Serkan Gençerler 1’inci  Malatya Bölgesinde Ata Yıldırım ise 2’inci yardımcı hakem olarak bulunacak. Bursa  Bölgesinden Cihan Aydın’ın 4’üncü hakem olduğu maçta Namık Karaman gözlemci, Kamuran aydoğan ve Erhan Süyek’de temsilcilik görevini yürütecek.