24 Erzincanspor teknik adam Bülent Topuzoğlu ile yollarını karşılıklı olarak anlaşarak geçtiğimiz günlerde ayırmıştı. Topuzoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna eski Altayspor genç teknik direktörü Serdar Sabuncu getirildi. Vedat Çimen spor tesislerinde anlaşma imzalayan yeni teknik ekip görevine başladı. Anagold24 Erzincanspor Başkanı Ahmet Tanoğlu yaptığı açıklamasında yeni teknik ekibe başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Anagold24 Erzincanspor’un yeni teknik direktörü Serdar Sabuncu ise takımı çok beğendiğini, daha iyi başarılar elde edeceklerini ve iddialı olduklarını belirtti.
Serdar Sabuncu Kimdir?
Kariyerine 2001 yılında Manisa Celal Bayar Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra İzmirspor Futbol Okulları’nda başlayan Serdar Sabuncu, lacivert beyazlı ekipte Minik Takımlar, Yıldız Takım ve B Gençler’de İzmir şampiyonluğu yaşayıp, İzmirspor A Takımı’nda görev aldı.  Kariyerine hızlı bir başlangıç yaparak 2007-08 sezonunda siyah beyazlı takıma geçen Sabuncu, 2008-09’da B Genç takımı ile önce İzmir sonra Türkiye şampiyonluğu yaşadı. O kadrodan Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Oğulcan Gökçe, Mert Can Dadan ve Cenk Demirel gibi isimleri vitrine çıkarttı. Son olarak 3. Lig takımı Altay sporun teknik direktörlüğünü yaptı. Sabuncu evli ve bir çocuk babasıdır.

Haber : Tamer Kaan Köksal