Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün alt yapısında yetişen Milli Sporcu Zehra Erdem, 2017’nin en iyi badmintoncularının seçiminde, gençler kategorisinde aday gösterildi.

Badminton Avrupa tarafından düzenlenen "2017’nin en iyi sporcuları" organizasyonunda, gençler kategorisinde aday gösterilen ve aldığı puanla ilk sıralara yükselen Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Sporcusu Zehra Erdem ve kulüp üyeleri Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu ile bir araya geldi.

Tüm sporcular ile yakından ilgilenen Felekoğlu başarısından dolayı Zehra Erdem’i altın ile ödüllendirdi. Felekoğlu; “Türkiye ve dünya genelinde büyük başarılara imza atan badmintoncularımıza elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Erzincan’ımızı ve ülkemizi temsil ederek önemli başarılar kazanan sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

"2017’nin en iyi sporcuları" organizasyonunda her kategoride dörder sporcunun yer aldığı listede oylamalar, Badminton Avrupa’nın internet sitesinde 12 Mart’a kadar devam edecek. Kategorilerinde en çok oyu alan sporcular, bu yıl altıncısı düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Zehra Erdem, geçen yıl düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanmıştı.