Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Taştan, Sinan Şengül, Ömer Akbaş, Nurettin Tekin ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle kentteki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kentteki ulusal ve yerel basından gazetecilerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programı oldukça samimi bir ortamda geçti.


Programda konuşma yapan Tanoğlu, basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizleri kutluyorum. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, beş yıldır görevimizi sürdürmekteyiz. Bu süre zarfında neredeyse her yıl sizlerle bir araya gelme fırsatı bulduk. Erzincan'da karşılaştığımız sorunlar ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişi yapma imkanı buluyoruz. Umarım bu işbirliği ve paylaşım gelecekte de devam eder, görev süremiz boyunca birlikte oluruz. Her birinize ayrıca teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu.