Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tanoğlu'nun mesajında, Berat Kandili'nin önemine vurgu yaparak, bu geceyi merhamet, mağfiret ve bağışlanma gecesi olarak nitelendirdi. İnananların bu özel geceyi fırsat bilerek günahlarından arınma ve ilahi bağışlanmaya kavuşma temennisinde bulundu.

Ayrıca, Hz. Muhammed'in bu gecenin önemini müjdelediğini belirterek, insanların bu mübarek gecede yüce Allah'ın rahmetine sığınarak günahlardan kaçınmaları, yaşamlarını gözden geçirmeleri, barış ve kardeşlik için fırsat buldukları bir zaman olduğunu ifade etti.

“Bağ Küllemesi Hastalıkları” yüzde 90 verim kaybına yol açabilir “Bağ Küllemesi Hastalıkları” yüzde 90 verim kaybına yol açabilir

Bu duygu ve düşüncelerle; Erzincanlı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Berat Kandili'ni tebrik eder, bu kutlu gecenin; insanlığın hidayetine, aziz milletimizin birlik beraberliğine, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını, Cenabı Allah’tan niyaz ederim."dedi