Erzincan Üzümlü İlçesine bağlı Denizdamı Köyünü ziyaret eden Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Şahin çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçilere ait sera ve tarlaları gezen Şahin ‘’çiftçimizin tarla ve seralardaki uygulamalarını yerinde görmek amacıyla burada bulunuyoruz. Gerçekten buradaki üretim sahaları son derece güzel hasatı yapılan ürünlerimizin kalitesi ortada,  Erzincan’ın her yerinde görmek istediğimiz bir manzara, çiftçimiz istediği taktirde nerelere gelineceği burada görülmekte işte bu azimle yeni pazarlara göz diken Erzincan üreticisi hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.’’ dedi.
Üretim sahalarında çifçilerle bir süre sohbet eden Şahin çiftçilerin sorunlarını dinledi. Şahin ’’ sorunlarınızı biliyoruz çözümünü de beraber bulacak, sizlerin daha fazla üretmenizi, daha kaliteli üretmenizi ve üretirken de daha çok kazanmanızı sağlayacağız. Biz üreten, başarmak isteyen, ilgili tüm çiftçilerimize gereken desteği vermekteyiz. Emeğin ne demek olduğunu iyi anlamamız lazım, tüketiciye varıncaya kadar, tarladan sofraya kadar bütün aşamalarında çiftçimizin emeği var biz onların yanında olmaya devam edeceğiz. Buradaki üreticilerimize de bol kazançlar diliyorum” dedi.
Erzincan’ın bölgede sebze deposu olarak anılması için kendilerinin de üzerlerine düşeni yapacaklarını söyleyen Şahin’’ üreticinin emeği Erzincan’ın namusudur biz üreticimizin karşılaştığı her türlü olumsuzlukta çözümün birinci adresiyiz’’ dedi. Şahin işletme sahiplerine başarılı uygulamalarından dolayı teşekkür etti.