Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, kurum ziyaretleri kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Kahraman, kurumdaki tüm büroları tek tek ziyaret ederek, çalışanlardan yaptıkları işler hakkında bilgi aldı. Daha sonra İl Müdürü Sırrı Yılmaz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında sunum yaparak, Erzincan’ın tarım ve hayvancılık potansiyeli ile tarımın gelişmesi adına yürütülen projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Vali Kahraman, Erzincan tarım sektöründe yaşanan sıkıntıları gidermek için projeler hazırlayan ve hayata geçiren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün KUDAKA’ya sunduğu 4 projeden üçünün kabul görmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın ziyareti esnasında; Erzincan’da bir zaman gündeme gelen sulama suyu sıkıntısına yönelik çözüm arayışları içerisinde olduklarını da belirten İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, su sıkıntısının çözümü için proje hazırlayarak, KUDAKA’ya sunduklarını ve kabul edildiğini söyledi. Çalışmaların devam ettiğini belirten İl Müdürü Yılmaz, en kısa zamanda uygulama için gerekli adımların atılacağı bilgisini verdi.

Vali Kahraman, su sıkıntısının çözümü için KUDAKA’ya sunulan projenin Erzincan için önemli olduğunu belirterek, İl Müdürü Sırrı Yılmaz ve ekibine başarılar diledi.

Son olarak, müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin de katılımı ile İl Müdürü Sırrı Yılmaz, makamda Vali Süleyman Kahraman’a il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında brifing verdi.