Tunceli'e Kent sakinlerinin yanı sıra tatillerini geçirmek için yurt içi ve yurt dışından gelen vatandaşların da tercih ettiği Munzur plajındaki görüntüler, Ege ve Akdeniz sahillerini aratmıyor. Son yılların en sıcak yaz mevsiminin yaşandığı Tunceli'de vatandaşlar, serinlemek için Pülümür ve Munzur Çayı kıyısında bulunan ve eşsiz doğasıyla huzur veren plajlara akın ediyor. Bir yandan Munzur ve Pülümür Çayı'nın serin sularında yüzerek serinleyen vatandaşlar bir yandan da plaj voleybolu ile tatil keyfi yaşıyor.

Hafta sonu tatilini değerlendirmek için Pülümür Çayı kıyısında bulunan plaja gelen Fatoş Sınmaz isimli vatandaş, "Aşırı sıcaktan dolayı serinlemek için bölgemizin güzel, yeşil; doğa harikası yerlerini tercih ediyoruz. Ailece, çalışma arkadaşlarımızla bu güzelliğin keyfini yaşıyoruz" dedi.

"DOĞUNUN SAKLI CENNETİ"

Tatil için yurt dışından memleketi Tunceli'ye gelen Celal Sağcan da, "Burası doğunun saklı cenneti. Burası serinliğiyle, doğasıyla, yeşilliğiyle insanlara huzur veriyor. İnsanlar burada çok rahat. Bütün insanları buraya bekliyoruz" diye konuştu.

Ankara'dan tatil için Tunceli'ye geldiklerini belirten Murat ve Semra Sarıtaş ise doğası ve insanları güzel olan memleketlerini tatil için tercih ettiklerini söyledi.