Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde halkın favorileri belli oldu. 300’e yakın mağazası ile Türkiye’nin en yaygın ve lider teknoloji perakende şirketi olan TeknoSA, online alışveriş platformu teknosa.com ile toplam 41 kategoride yüzlerce projenin yarıştığı Altın Örümcek Web Ödülleri'nde halkın oylarıyla “Perakendecilik & Mağazacılık” kategorisinin birincisi seçildi.
 
04 - 24 Nisan 2016 tarihleri arasında www.altinorumcek.com üzerinden yapılan halk oylamasında bu yıl, 75 bini aşkın kullanıcı 200 binin üzerinde oy kullandı.
 
 
TEKNOSA Hakkında
TeknoSA İç ve Dış Ticaret A.Ş. teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. TeknoSA, konusunda uzman 3500 çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan TeknoSA, Türkiye’nin dört bir yanında 300’e yakın mağazası ve teknosa.com ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri TeknoSA mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 220 milyon müşteri ziyaret etmektedir. TeknoSA hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.