Daha önce 3 dönem Ardahan milletvekilliği yapan Saffet Kaya, 7 Haziran seçimleri için AK Parti'den adaylık alamayınca yoluna bağımsız aday olarak devam etme kararı aldı.
Seçim çalışmalarını sürdüren deneyimli politikacı destek istemek için gittiği Çıldır'da büyük bir şok yaşadı.

HALK İLGİ GÖSTERMEDİ

AK Parti'den adaylık alamayınca yoluna bağımsız aday olarak devam etme kararı alan Saffet Kaya Çıldır'ı ziyaret etti. Beraberindeki ekiple birlikte bir kahvehane önünde konuşma yapan Kaya'yı 15-20 kişilik Çıldır halkının yanı sıra beraberinde getirdiği ekip dinledi.

20 BİN OY ALACAĞIZ"

Saffet Kaya'nın konuşması öncesinde alandakilere hitap eden AK Parti eski İl Başkanı Nusret Koyuncu, "Benim hangi partili olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Ancak AK Parti ve CHP Ardahan'da bitmiş durumdadır. MHP zaten ortada yok, kimse onlara oy vermez, verseler de kazanamaz. Biz bu seçimde Ardahan'da 20 bin oy alacağız" dedi.

"AK PARTİ'YE OY VERECEK MİSİNİZ?" DİYE SORDU AMA...

Konuşmasına devam eden Koyuncu, AK Parti Milletvekillerini eleştirip dinleyicilere "Bunlara oy verecek misiniz" sorusunu yöneltti. Dinleyicilerin hep birlikte "EVET" demesi üzerine Koyuncu zor durumda kalırken "Hayır vermeyeceksiniz, Saffet Kaya'ya oy vereceksiniz" demek zorunda kaldı.