İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, lise 9'uncu sınıf öğrencisi G.K., 3 gün uzaklaştırma cezası aldığı okuluna gelerek 3'üncü kattan atlayıp ölmek istedi. Beton zemine düşen ve iki ayağı da kırılan 15 yaşındaki kız, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, bugün sabah saatlerinde, Yeşilyurt semtindeki Karabağlar Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde meydana geldi. 9'uncu sınıf öğrencisi G.K.,3 gün uzaklaştırma cezası aldığı okuluna gelerek 3'üncü kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen genç kızın ayakları kırıldı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan G.K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Okulda şok etkisi yaratan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kızın atladığı sınıfta bıraktığı annesine yazılmış intihar notunu buldu.

'KENDİMİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYORUM'

G.K.'nın, 20 gün önce okul dışındaki arkadaşıyla birlikte başka bir grupla kavga ettiği, kavga sonrasında iki grubun mahkemelik olduğu öne sürüldü. Bir kızın cep telefonunun kaybolması sonrası gasp suçlamasıyla 7 arkadaşıyla ifade veren G.K.'nın, okuldan da idari soruşturma sonrası 3 gün uzaklaştırma cezası aldığı, bu nedenle ailesiyle de problemler yaşadığı öğrenildi.

Bıraktığı intihar mektubunda annesinden özür dileyen ve kendisini affetmesini isteyen G.K.'nın, "Sakın beni yanlış anlama, amacım sana laf getirmek değil. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Dizine yatıp ağlamayı, boynuna sarılmayı o kadar çok istiyorum ki. Bütün arkadaşlarım bana sırt çevirdi. Sana çok ihtiyacım var anne, ne olur bana kötü gözle bakma, ben yanlış bir şey yapmadım" yazdığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.