Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’da Apple’ın yeni telefonu iPhone 6S Plus fiyatına satılan ikinci el otomobiller dikkat çekiyor. Tüketicinin iPhone ya da vasıta alım arasında kalması, henüz 10 sene öncesine kadar herkesin vasıta sahibi olma rüyasının teknolojinin ilerlemesiyle değiştiğini de gösteriyor.

Apple’ın belli ülkelerde satışa sunduğu ve 16 Ekim itibarıyla ülkemizde de satılacak yeni akıllı telefonu iPhone 6S Plus’ın 4 bin 299 TL olarak belirlenen satış fiyatına sahibinden.com’da yüzlerce 2. el araç ilanı bulunuyor.

Satışlarda İPhone’lar daha Şahin
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de iPhone’lar tüketicinin akıllı telefon tercihinde bulunurken ilk yöneldikleri markalardan biri konumunda bulunuyor. İlk tanıtıldığı günden 2015 Mart’a kadar dünyada toplam 700 milyon gibi inanılmaz bir satış rakamına ulaşan iPhone, Türkiye’de de şu ana kadar yaklaşık 1 milyon kullanıcının cebine girmiş durumda.

iPhone fiyatına sahibinden.com üzerinden ortalama 4 bin 250 TL’ye satılan otomobiller arasında 1988 model Şahin’den 1971 model 124 Murat’a, 1976 model Renault 12’den 1987 model Ford Taunus’a kadar meraklıları tarafından takip edilen klasikleşmiş otomobiller bulunuyor.

sahibinden.com vasıta kategorisindeki fiyat aralığına 0-4.299 TL yazarak, satıştaki otomobillerle ilgili detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

sahibinden.com hakkında
Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile kendi iş alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. IAB Gemuis Mart ayı verilerine göre, 33 milyondan fazla tekil ziyaretçinin, 118 milyona yakın ziyaret ile 4 milyardan fazla sayfa görüntülediği sahibinden.com; 380 çalışanı 5 milyonu aşan aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.