Samsun'da 9 çocuk annesi 73 yaşındaki karısını 50 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 70 yaşındaki koca, yürüme güçlüğü çektiği için tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinde 9 çocuk annesi eşi 73 yaşındaki Çakır G.'yi boynundan, elinden, kolundan, yüzünden, kafasından ve boğazından olmak üzere 50 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen ve kendisi de 2 elinden bıçakla yaralanan 70 yaşındaki Aziz G., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Poliste konuşamadığı için ifade vermeyen Aziz G., ayakta duramadığı için bugün polis tarafından Samsun Adliyesi'ne tekerlekli sandalye yardımıyla götürüldü.

Savcıda evlerine 2 kişinin geldiğini, kendisini ve eşini bıçakladığını söyleyen Aziz G., suçlamaları kabul etmedi. Tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Aziz G., "Evimizin kapısı açıktı. Birileri bizi takip ediyordu. Elinde bıçaklı 2 kişi eve girdi. Bir kişi de balkondan içeri girdi. Bana ve eşime bıçakla saldırdı. Kendimi korumak isterken ellerimden bıçaklandım. Eşimi ben öldürmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beni bırakın" dedi.

Daha önce şizofreni teşhisi ile Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Aziz G., yakın akrabayı öldürmek suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - SAMSUN