Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Av. İbrahim Gök ve beraberindekiler, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen’i ziyaret etti.
MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve beraberindekiler, Memur- Sen’e bağlı 6 sendikanın kongresini yapması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memur- Sen’in şu anda bulunduğu konum itibariyle Elazığ ve Türkiye genelinde çok iyi bir noktada olduğuna vurgu yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök, "Türkiye bir kabuk değişim yaşıyor. Sendikacılıkta da sizlerin yaptığı bir dönüşüm. Ben böyle değerlendiriyorum. Çünkü sizlerin sadece sendikacılık yapmak için, sendikacılık yapmadığınızı üyelerinizin haklarını koruma gayreti içerisinde yol gösterici olduğunuzu, hem kamunun, hem şahısların haklarını dengede tutacak bir anlayış içerisinde olduğunuzu biliyorum. Biz de MÜSİAD Elazığ Şubesi olarak hem başarınıza hem de adil yaklaşımına hayranlık duyuyoruz.Yaptığınız kongrelerin Elaziz başta olmak üzere tüm camiaya hayırlı olur" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Murat Ergen ise, "6 şubemizin kongresi gerçekleşti. Yapılan kongrede yeni göreve başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum. Geçmişten gelen kadim dostumuz, Türkiye’de sivil toplumun anlamını değiştiren ve yeni bir ivme kazandıran sivil toplum örgütleriyiz MÜSİAD’la birlikte. Türkiye’de demokrasinin, insan haklarının, din ve vicdan hürriyetinin gelişmesi için çaba gösteren sivil toplum örgütleriyiz. Hem Türkiye genelinde, hemde ilimizde yaptığımız faaliyetler kesişmektedir. Bundan büyük mutluluk duyduğumuz ifade etmek istiyorum" diye konuştu.