Derbi maçın ardından bıçaklanarak hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın ailesi evlat acısını ikinci kez yaşadı. Burak'ın küçük kız kardeşinin de birkaç yıl önce balkondan düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Fenerbahçe- Galatasaray maçı dönüşünde Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaraylı olduğu iddia edilen bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Burak Yıldırım'ın kuzeni Hüseyin Suay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Suay, cinayetten sabah haberi olduğunu belirterek, "Yapacağımız bir şey yok. İstenmeyen bir olay yüzünden biz de şuanda şoktayız. Allah annesine, babasına sabır versin. Maç sonrasında metrobüsten çıkmışlar. 10 kişilik bir ekipmiş. Bunlar maça beraber gitmişler. Duyduğum kadarıyla hastanedeler. 10 kişilik bir ekip aşağı iniyormuş. 2 tane Galatasaray taraftarı seslenmiş, galiba küfürlü bir konuşma oluyor. O da dönerken, bıçaklı saldırı oluyor. Hayatını kaybediyor" dedi.

Burak Yıldırım'ın 19 yaşında olduğunu ifade eden Suay, "3 ay sonra askere gidecekti. Babasına yardım ediyordu. Hem çalışıyordu, hem okuyordu. Çok koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. Ben az önce odasına girdim. Odası hep Fenerbahçe bayraklarıyla dolu" diye konuştu.

Herhangi bir spor kulübünden kimsenin aileyi aramadığını belirten Hüseyin Suay, futbol fanatizmini lanetledi. Suay, "Herhangi bir arayan olmadı. Annesi yukarıda perişan, babası da hastanede. 5 kardeşten bir tanesiydi. Ben Galatasaraylıyım ama lanet olsun. Böyle futbol, böyle taraftar olmaz. İnsan demiyorum ben onlara. Ecel bir de, önüne geçemiyorsunuz" şeklinde konuştu.

Hüseyin Suay, Burak'ın ailesinin evlat acısını ikinci kez yaşadıklarını belirterek, birkaç yıl önce de Burak'ın 6 yaşlarındaki kız kardeşinin balkondan düşerek hayatını kaybettiğini söyledi