Ptt A.Ş sektörel hedef ve stratejileriyle hizmetleri ve projelerinin değerlendirilmesi amacıyla 06-08 Mayıs tarihlerinde Erzincan ilinde  Ptt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik başkanlığında yapılacak olan  Ptt A.Ş. Merkez Teşkilatı yöneticileri ve tüm illerin Ptt Başmüdürlerinin katıldığı “Ptt A.Ş. Yönetim Toplantısı”  Erzincan Hilton Garden Inn otelde 2 gün boyunca sürecek.
Türkiye’nin saygın ve öncü marka kuruluşlarından Ptt’nin  Erzincan'da  yapılan  bu  toplantısında 81 ilde hizmet veren Ptt Başmüdürlüklerinin faaliyet raporları masaya yatırılacak. Şirket planlarının, hedeflerinin ne ölçüde gerçekleştirildiği, planlanan hedefler doğrultusunda ne tür adımlar atılması gerektiği tartışılarak 2016 yılı faaliyetleri  değerlendirilecek.
06 Mayıs 2016 günü yapılan Toplantının açılışı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Toplantının açılış konuşmalarını yapmak üzere Ptt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik kürsüye davet edildi. Bozgeyik yaptıkları açılış konuşmasında;
“İlk olarak Erzincan’da sizlerle birlikte bu güzide kuruluşun geleceğini inşa etmek üzere burada olmaktan çok büyük mutluluk duymaktayım. Burada yeni Ptt’nin temelini atıyoruz. Sizlerle birlikte önümüzdeki yıllarda Ptt’nin geleceğini inşa etmek için hep bir aradayız. Osmanlı’dan bugüne ecdadımızdan miras kalan bu güzide teşkilat tarih boyunca pek çok ilke imza atmıştır. Bütün bunlar bu kurumumuzun ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Pek çok ülkeden daha eski bir tarihi olan bu kurumumuzun inşallah önümüzdeki yıllarda daha ilerilere nasıl taşınacağını bugün burada memleketimizin en büyük hizmet köşelerinden birisinde, Erzincan’da Yeni Türkiye’nin Yeni Büyük Ptt’sini inşa etmek üzere siz değerli başmüdürlerim ve değerli yönetici kardeşlerimle beraber bu kurumu Dünya’da nasıl bir marka şirket haline getirebiliriz diye hep birlikte tartışacağız.
 
Sizlerin önerileri, bizlerin değerlendirmeleri, yönetici arkadaşlarımın teşvikleri ile bunları bir hamur olarak yoğurup önümüzü de yeni bir inşa, yeni bir Ptt ve yeni bir marka olarak hep beraber ülkemize kazandıracağız. Bugün şirketimizi için, sizler için bu toplantının çok önemli olduğunun farkındayım. Biz görevi devraldığımız yaklaşık 1 aylık kısa süre içerisinde arkadaşlarımla, yönetim kurulundaki çok değerli kardeşlerimle gece gündüz gayret etmekteyiz. Bu çalışmamamızın önemli bir parçası olan sizler Anadolu’nun her köşesinde bizleri temsil eden sizler, birlikte olmadan, aynı şeyleri düşünüp, aynı şeyleri konuşmadan yeni bir hamle yapmanın mümkün olmadığına karar verdik ve bu toplantımızı en kısa sürede yapalım diye sizlerle paylaştık.
Değerli arkadaşlarım sizlere vurgulamak istediğim en önemli husus şu; biz artık yeni Ptt yiz neden yeni Ptt, hepimizin bildiği gibi Ptt’miz anonim şirket statüsüne kavuştuğundan beri yeni bir parkura girdi.
Yani 175 yıl boyunca baba evladını yetiştirdi ve sen ayaklarının üzerinde artık durabilirsin dedi, sen kendi başının çaresine bakacak yetkinliktesin dedi. Bizler bu yetkinliği kendi bünyemizde artık benimseyeceğiz.  Bizim Yönetim Kurulu olarak sayın Bakanımızdan aldığımız misyon, önümüze konulan hedef,  bu markayı bir dünya markası yapmaktır. Bunu ancak sizlerle birlikte yapabiliriz, bunu başaracaksak sizlerin buna inanmanızla bu mümkün olacaktır. Çok samimiyetle söylüyorum biz bu işe inandık ve Allah’ın izniyle bu Ptt mizi bir dünya markası yapmak için gece gündüz hep birlikte çalışacağız. Önümüzde çok önemli fırsatlar var bu fırsatları hep beraber paylaşacağız, bu fırsatları şirketimiz için bir kâra bir verimliliğe dönüştürmeye gayret edeceğiz. Posta işimizi, kargo işimizi Ptt Bank hizmetlerimizi,  A dan Z ye vatandaşlarımıza hizmet sunduğumuz tüm hizmetlerimizi, PttCell in e-PttAvm nin hepsini yeniden gözden geçireceğiz, baştan sona zincirin bütün halkalarını irdeleyip eksik kalan kısımları nasıl gidereceğiz buna bakacağız.
Tema olarak seçtiğimiz “KARGO “hususunda bir çalıştay yapacağız. Daha sonra birebir ve Başmüdürlerimle gruplar halinde görüşeceğiz.
Sayın Bakanımızın 2012 de Katar’da bizzat kendi katkılarıyla gayretleriyle almış olduğu Dünya Posta Kongresi’ni yapacağız. Bu hepimizin başarısı olacak arkadaşlar. 175 yıllık Ptt tarihinde ilk defa bir Ptt  Kongresi Türkiye’de icra edilecek. Bunu en mükemmel bir biçimde gerçekleştirmek için gayret edeceğiz,  4 yıl boyunca dünya’da İstanbul  manifestosu olarak değerlendirilecek bu durum arkadaşlar.
 
2016 yılı içinde otomasyon ile ilgili bütün eksikliklerimizi tamamlayacağız. Bugüne kadar hizmet etmiş herkesi takdirle anıyorum, geçmiş Genel müdürlerimizi, geçmiş yönetim kurulu başkanlarımızı, üyelerimizi ve  bizzat emekçi kardeşlerimi, hepsini şükranla anıyorum. Önemli hizmetler yapılmış ancak biz yeni Ptt’yi kurmak zorundayız.
Pazarlamamızdan denetim hizmetlerimize ve hukuk hizmetlerimize kadar sizlerle beraber ufuk açıcı hizmetler gerçekleştirerek Bizim bugünkü sloganımız  olan “Birlikte Hedefe” ulaşmış olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlarken memleketin her köşesinden buraya koşarak gelen kardeşlerimi bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerken, 3 er aylık periyotlarda yeniden bir araya gelerek sizlerle planlamalarımızı gözden geçireceğinizi hatırlatıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Geçmişten günümüze bu kuruma emek vermiş herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Toplantımızın sonuçları itibari ile Şirketimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken tüm camiamıza da başarılar getirmesini diliyorum.” dedi.
Toplantının birinci günü, Program yapılan  “Kargo “ temalı çalıştay ile devam etti.  Ptt A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tüm illerin Başmüdürleriyle belirli programlar dahilinde  görüşmeler yaptı.
Toplantının ikinci günü ; çeşitli hizmet alanlarında sunumlar  yapılacak olup,  Genel Müdürün değerlendirme ve kapanış konuşmasıyla toplantı tamamlanacaktır.