PTT A.Ş nin Erzincan da düzenlediği İl Müdürleri Toplantısın basın mensuplarına açıklamada bulunan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, Dünyanın Yükünü Taşımaya Talip olduklarını belirtti
Erzincan da PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in ve 81 ilin PTT Başmüdürlerinin katıldığı ‘Yönetim Toplantısı’ bugün sona erdi. Genel Müdür Kenan Bozgeyik, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada PTT’yi dünya markasına haline getirmeyi, dünyanın tüm yükünün PTT tarafından taşınması için çalışmalara başladıklarını ifade etti.
Genel Müdür Kenan Bozgeyik açıklamasının devamında "Posta, kargo, PTT Bank, PTT Cell, PTT AVM gibi faaliyetlerimizin neler olacağını, nasıl hizmet kalitemizin yükseltileceği, hangi yatırımların yapılacağını planladık. İleriye dönük atacağımız adımları da net bir şekilde belirlemiş durumdayız.
Bugün itibariyle PTT teşkilatımız dünyanın yükünü taşımaya talip. Dünyanın hangi noktasında, neresinde, hangi insanımızın ne tür bir hizmete ihtiyacı varsa posta, kargo faaliyet alanları içerisinde bunu sunmak için yeni bir alt yapı kuruyoruz. ‘Yeni Bir PTT’ sloganıyla dünyanın yükünü taşımaya talibiz.
2016 yılı içerisinde yapacağımız hem yatırımlarımız, hem de stratejilerimiz mevcut. E-ticaretle ilgili, e-kargo ile ilgili yapacağımız hamleler 2016 yılı içerisinde inşallah gerçekleşecek. Ama orta vadede memleketimizin önemli merkezlerine kargo ve lojistik merkezleri planlıyoruz. Bunları da inşallah üç yıl içerisinde tamamını gerçekleştirmiş olacağız.
Dünya genelinde de bizim hedefimiz; şirketimizi bir dünya markası yapmak, dünyanın önde gelen kargo ve lojistik firmalarıyla rekabet edebilecek hale getirmek. Orta vade planımızda hedefimizde bunu gerçekleştirme olacak. Bu ay içerisinde inşallah Honkong ve Çin ile bu anlamda önemli bir sözleşme imzalayacağız. Uzakdoğu’nun e-ticaretini de taşımaya talibiz. Bu anlamda bize önemli teklifler var. Uzakdoğu’nun olduğu gibi tüm Dünyanın kargosunu da taşımaya talibiz." dedi