Sivas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Mustafa Hulusi Yıldırım, geçirdiği ani beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

1977 yılında göreve başladığı Belediye İmar Müdürlüğü’nde yaklaşık 40 yıldır teknisyen olarak görev yapan Yıldırım 63 yaşında hayatını kaybetti. Mesai arkadaşları Yıldırım için son görevlerini Belediye önünde düzenlenen cenaze töreninde yerine getirdiler.

Düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye personeli ile Yıldırım’ın dost ve yakınları katıldı. Törende ilk olarak Yıldırım’ın öz geçmişi okunarak, Kur’an tilaveti edildi.

Ardından konuşan Yıldırım’ın yakın mesai arkadaşı Ahmet Karababa, Yıldırım’ın 40 yıldır hizmet ettiği Sivas Belediyesi’nde çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğunu belirterek, “O kimseyi incitmedi, bizler için tecrübesi ve kişiliği ile örnek bir insandı. Onu kaybetmenin derinden hüznünü yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin.” dedi.

Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ise, çok iyi bir personelden öte çok iyi bir insan olan Yıldırım’ı kaybetmenin acısını taşıdıklarını ifade ederek, Yıldırım’a Allah’tan rahmet, ailesine, mesai arkadaşlarına, dost ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Edilen duanın ardından Yıldırım’ın cenazesi, öğle namazından sonra Yenidoğan Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camisi’nde kılınan cenaze namazından sonra ebedî istirahatgâhına uğurlandı.