AK Parti Erzincan İlçe ve Belde Belediye Başkanları aday tanıtım programı gerçekleştirildi. Program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün katılımıyla Erzincan Belediyesi çok amaçlı salonunda düzenlendi. Programa, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti il başkanı Mehmet Cavit Şireci, Merkez ilçe başkanı Hakan Ördek, eski dönem belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci açılış konuşmasını yaparak, partinin Erzincan'da 31 Mart Zaferi için bir araya geldiğini belirtti. Şireci, AK Parti'nin hizmet odaklı belediyecilik anlayışının Türkiye'ye ve Erzincan'a hizmete olan inancıyla taçlandığını vurguladı.

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Bekir Aksun, programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararıyla Erzincan'dan Cumhur İttifakı olarak seçime gireceklerini ve büyük bir başarı elde edeceklerini ifade etti.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise dostluk, kardeşlik ve hoşgörünün şehri olarak nitelendirdiği Erzincan'da 2024 yılının önemine vurgu yaptı. Karaman, geçen yılın Cumhuriyetimizin 100. Yılı olduğunu ve şimdi Türkiye yüzyılının başında olduklarını belirtti. Geçen yılki seçimlerin barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde geçtiğini dile getirerek, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçildiğini ve bu başarının herkese şükredilmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, adayların tanıtımı için programa katıldıklarını belirtti. Partinin milletin içinden çıkan bir parti olduğunu vurgulayan Demiröz, Cumhur İttifakı ile Türkiye'nin her yerinde başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi. Demiröz, Türkiye'nin sıkıntılı durumlar yaşadığını ancak liderleriyle dimdik ayakta durduğunu ve birlik ve beraberlikle geleceğe emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

Program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'ün ilçe ve belde belediye başkanlarını tanıtmasının ardından AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karman tarafından Demiröz'e hediye takdimiyle sona erdi.