Yalı Çapkını" dizisi oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşkı hakkında bomba iddialar ortaya atıldı. Dizi aşkları gerçek hayata taşınan bu çift, magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Özellikle tatil fotoğrafları ve samimi pozlarıyla dikkat çeken ikilinin aşkı, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Son günlerde ise dizi setinde yaşandığı iddia edilen bir kavga haberinin ardından, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Akay, "Yalı Çapkını" dizisinin iç yüzünü yakından bilen bir isim olarak, bu iddialara açıklık getirdi.

Onur Akay, "Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir kesinlikle kavga etmediler. Böyle bir olay yaşanmadı. Aşkları devam ediyor ve hatta zaman zaman birbirlerinin evlerinde kalıyorlar. Aileleri de bu ilişkiyi destekliyor" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi

Ayrıca, Akay, Gözde Kansu ile Emre Altuğ çiftinin ayrıldığını ancak Afra ve Mert'in araya girerek bu çifti barıştırdığını belirtti. Beril Pozam ile Ersin Arıcı arasında da büyük bir aşkın yaşandığını dile getirdi.

Onur Akay, yazısının sonunda dizinin oyuncuları arasında üç aşk ilişkisinin gerçek hayatta da sürdüğünü belirtti ve hatta dördüncü bir aşk ilişkisinin de olabileceğini ima etti.

"Yalı Çapkını" dizisinin yayın gününün değiştiği ve 42. ve 43. bölümlerinin peş peşe yayınlanacağı bilgisini de paylaştı.

Tüm bu gelişmeler, "Yalı Çapkını" dizisinin izleyicileri arasında büyük bir heyecan yarattı. Herkes şimdi yeni bölümleri ve aşk hikayelerini merakla bekliyor.