Anagold Madencilik tarafından, Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan muhabirlere, haberleriyle bölgeye sağladıkları katkılardan dolayı plaket ile ödüllendirdi.

Türkiye’nin en önemli maden şirketlerinden birisi olan ve İliç ilçesinde uzun yıllardır faaliyetini yürüten Anagold Madencilik, Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan muhabirlere, haberleriyle bölgeye sağladıkları katkılardan dolayı plaket ile ödüllendirdi.

            Anagold Madencilik tarafından İliç ilçesinde faaliyet gösteren altın madeni ile alakalı olarak yapılan haberler sebebiyle gerek yerel, gerekse ulusal basın kuruluşlarında haber yapan muhabirleri yönelik plaket töreni düzenlendi. Düzenlenen plaket törenine Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Anagold Madencilik Türkiye Müdürü John Le Roux, Anagold Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Yıldız, Anagold Madencilik Basın Müşaviri Halil Yüksel ve basın mensupları katıldı.

            Düzenlenen basın ödül töreninde Erzincan’da görev yapan muhabirlere haberlerinden dolayı teşekkür eden Anagold Madencilik Türkiye Müdürü John Le Roux, bütün basın çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, Anagold Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Yıldız ile birlikte basın mensuplarına plaketlerini verdi.

Programda ayrıca; Vali Kahraman ve Belediye Başkanı Başsoy’a da Anagold Madencilik tarafından plaket sunuldu.