Antalya Erzincanlılar yardımlaşma derneği ve Antalya ERSİAD tarafından düzenlenen Erzincan’dan  Antalya’ya  gönül köprüsü gecesi Erzincanlılardan büyük ilgi gördü. Erzincan Milletvekili Serkan BAYRAM ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’unda katıldığı gecede Şair ve Yazar Serdar TUNCER katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Antalya Erzincanlılar yardımlaşma derneği ve Antalya ERSİAD tarafından düzenlenen Erzincan’dan  Antalya’ya  gönül köprüsü gecesi Erzincanlılardan büyük ilgi gördü. Antalya Erzincanlılar yardımlaşma derneği ve Antalya ERSİAD yönetim kurulu başkanı Mustafa İLHAN  ve yönetim kurulunun ev sahipliği yaptığı programa Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan BAYRAM, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Antalyalı siyasetçiler ve Erzincanlıların geceye yoğun ilgisi vardı. Program Kuran’ı Kerim tilaveti ve slayt gösterisi ile başladı.

Programa katılan Şair ve Yazar Serdar TUNCER katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Programda konuşan  Antalya Muratpaşa ilçe Belediye Başkanı Ümit UYSAL  derneklerin önemine değinerek bu tür sivil toplum kuruluşlarının desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Gecede hemşerilerini yalnız bırakmayan AKPARTİ Erzincan Milletvekili Serkan BAYRAM Antalya’da hemşerileriyle birilikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Erzincanlıların yoğunlukta yaşadığı Antalya’nın Kepez ilçe belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ ise Erzincanlıların Kepez ilçesinde yoğun bir nüfusa sahip olduğunu belirterek Erzincan’dan övgüyle bahsetti.

Programa katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY ise Erzincan’dan sılaya selam getirdiklerini ve böyle bir gecede bulunmanın heyecanını yaşadığını yaşadığını dile getirdi.

Geceye ev sahipliği yapan Antalya Erzincanlılar yardımlaşma derneği ve Antalya ERSİAD yönetim kurulu başkanı Mustafa İLHAN ise  “Amacımız gurbet ile sılayı buluşturarak hasret gidermektir” diyerek programa yoğun katılım sağlayan hemşerilerine teşekkür etti.