Erzincan’da  hizmet veren GEZBOARD Römorklu Reklam aracı ile, reklamlarınız Erzincan’ın tüm mahallelerinde gün boyunca gezerek şirketinizin veya tanıtımını yapacağınız kişinin mesajlarını on binlerce kişiye gösteriyor. 2.5 metreye 1,5 merte çift yönlü, hareket halindeki vatandaşlar ile otomobil kullanan vatandaşların görüş hizasındaki römorklu seyyar reklam aracı hava karardığındaki içindeki led aydınlatma ile de reklam verenlere büyük avantajlar sağlıyor.

 

Römorklu seyyar reklam aracı ile ilan vermek ve tanıtımınızı sadece belirli yerlerde değil Erzincan’ın her yerinde yapmak için yapmanız gereken 0 545 443 24 24 – 0541 224 24 29 nolu numaraları aramak.

 

NEDEN GEZİCİ REKLAM ARACI

Arabalı reklam, trafikte reklam arabası, seyahat eden reklamlar, gezici reklam, gezen bilboard, hareketli reklamlar, römorklu reklam, çok farklı bir reklam çeşidi...

Bu sözler sizlerin hareketli  reklam tanıtım ve aktivite araçlarımız için söyledikleriniz.

 

Günde 8 saat aktif +  saat stabil olmak üzere toplam 8 saat reklam çalışması yapıyoruz.

 

Güzergah ve çalışma saatlerini siz belirleyebiliyorsunuz, güzergah ile ilgili bizlerden destek alabilirsiniz.

 

Akşam saatlerinde havanın kararmasıyla birlikte aracın arkasındaki römorkta monte edilmiş board led sistemi ile aydınlatılıyor.

 

Sizlerin promosyon ürünü olarak veya kampanya duyurularınızı bildirmek için insert ,broşür veya CD dağıtımı tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Bu ekstra ücrete tabidir.

 

Reklam araçları sabit billboardlara göre 1’e 60 oranında geri dönüşüm sağlamaktadır. Bu orana baktığımızda bir römorklu reklam aracın etkisini sağlayabilmek için 60 adet billboard kiralamak gerekmektedir.

 

Artık şehrin bir parçası haline gelen ve art arda sıralandığı için efektif olmayan billboardlardaki reklamlarınızı potansiyel müşterinizin görmesini beklerken, römorklu reklam araçları ile reklamınızı müşterinizin ayağına kadar götürebiliyorsunuz.

 

Her an, her yerde.....

Bazen de sadece 1 yerde..... 

Reklam yapmak hayal değil.....

Reklam yapmak için odaklandığınız bir şehir.....

Ya da seçtiğiniz bir şehrin bir ilçesi.....

Ya da sadece bir mahallede mesajlarınızı yoğun bir temasla iletebileceksiniz.....

Bulunduğu ortamda sürekli “hedeflediğiniz kitle” ile gözgöze olacak ve hedef kitlenizi sürekli etkiniz altında tutacaksınız.....

 

Hergün canlı canlı reklam yapmak için Kavakyoluna, Yalnızbağ’a, Demirkent’e, Akyazıya, Kamu Lojmanlarına, Aşağı Çarşı Tokilere, Mahalle Mahalle Reklam için gidermisiniz ?

 

Biz gideriz.

 Esnek çalışma saatleri, esnek imaj uygulamaları ve esnek çalışma lokasyonları sayesinde markanın reklamı açık havada sınır tanımaz, hedef kitleye yönelik dikkat çekici ve ayrıcalıklı çalışmalar kurgulanır.