Kedinizin sağlıklı beslenebilmesi için kaliteli mamalar tercih etmeniz önemlidir. Çünkü kediler ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitaminleri kuru kedi mamaları vasıtasıyla karşılar. Kediniz için kuru mama seçimi yaparken, onun hem ırkını hem de yaşını dikkate almalısınız. Kedilerinizin evde bakımı sırasında gerekebilecek her türlü malzemeyi ve kaliteli kedi maması çeşitlerini satın alınabileceğiniz sanal mağaza petzimo.com’da kediniz için aradığınız her türlü ürünü, sanal sitenin kedi bölümüne girerek, bulunduğunuz yerden ve sadece birkaç işlem yaparak kapınızda teslim alabilirsiniz.
 
Petzimo’da, kedinizin yaşına ve ırkına uygun kuru mamaların yanı sıra kediniz için ihtiyaç duyabileceğiniz özel kuru mamalar da var. Eğer kediniz kısırlaştırılmış bir kedi ise, kısırlaştırılmış kediler için formüle edilmiş premium kedi mamaları ile onun daha sağlıklı şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.
 
Sağlık sorunları olan kediler için de özel üretilmiş mamalar bulabilmek mümkündür. Bunlar arasında alerjik yapıda kediler için hipoalerjenik, kilo problemi yaşayan kediler için düşük kalorili mamalar, eklem ve kemik destekleyici, hassas sindirim özellikli ya da deri ve tüy hassasiyeti olan kediler için hazırlanmış özel kuru kedi maması çeşitleri yer alır. Kedinizin sağlığına uygun olarak tercih edebileceğiniz mama çeşitlerini Petzimo’da bulabilirsiniz.
 
Kuru mamaların yanı sıra kedilerinizin oldukça hoşuna giderek yiyeceği yaş mamaları da Petzimo.com’dan satın almak mümkün. Vitamin ve mineraller açısından farklı besin değerleri içeren yaş mamalar yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için özel olarak hazırlanmıştır. Kedinizin yaş aralığına ve damak zevkine bağlı kalarak yaş mama çeşitleri arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz.
 
A, B1, B2, B6, D3 vitaminleri ve vitamin E bakımından zengin ödül mamaları da kedileriniz için alabileceğiniz mama çeşitleri arasındadır. Kedinizi ödüllendirmek için verebileceğiniz kedi ödül mamaları onlar için oldukça lezzetli ve besleyicidir. Hem yetişkin ve hem de yavru kediniz için en uygun ödül mamaları Petzimo’dan hızlı bir şekilde satın alınabilir.
 
Petshoplar evcil hayvan sahiplerinin vazgeçemediği yerlerdir. Sanal pet shoplardan alışveriş yapmayı sevenlerin her zaman yanında olan Petzimo.com’u, kuru ve yaş mama, ödül maması ihtiyaçlarının yanı sıra kedi yatağı, mama ve su kapları, kedinizin rahatlaması için masaj aleti, deri ve tüy bakımı için tarak ve fırça, tırnak ve traş makası gibi kişisel bakım ürünleri, kedi aksesuarları, tasma çeşitleri satın almak için de ziyaret edebilirsiniz.