THK Erzincan Havacılık Eğitim Merkez Müdürlüğünün 2014 yılı 6. dönem yamaçparaşüt başlangıç kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları Kurum Müdürlerinin  katılımı ile gerçekleşti. 

Eğitim Merkez Müdürü Bektaş Altan “THK Kurslarına katılan kursiyerlerin, verilen uçuş eğitimlerinin yanında kendisinin neler yapacağının farkına varmak, duygularının, güçlü ve zayıf yönlerini, sınırlarını bilmesi ve anlaması yönünde kabiliyet kazanmaktadırlar.

Havacılıkla uğraşan gençlerimizi gözlemlediğinizde, genelde özgüveni yüksek bireylerden  oluşmaktadır.  Çünkü zor olanı başaran ve birçok engeli aşarak eğitimler alan bu insanlar için bundan doğal bir şey yoktur. Fakat bu özgüvenin zaman zaman aşırı olabileceğini de görmek mümkündür.  Bu durum kaçınılmaz kazaları yanında getirmektedir. Bu nedenle bizden kurs alan öğrencilerin  asla kendi performanslarını zorlamamaları, paraşüt  limitlerini aşmamaları defalarca tekrar edilerek öğretilmektedir. 

Bunların yanında; derslerimizde ekip çalışması, saygı, yardımseverlik ve işbirliği gibi ekip ruhunu  geliştirici konular ve uygulamalar işlenmektedir.

Bu bağlamda; THK Eğitim Merkezimize; AYAĞINI YERDEN KESMEK İSTEYEN,  uçmaya gönül vermiş havacılık sevdalılarını; ücretsiz olarak vermiş olduğumuz kurslarımıza davet ediyorum.”dedi