Bir Ankara ziyaretimde yanına uğradığım kıymetli bir ağabeyim bana Erzincan'ı sordu , sohbet esnasında ortak dostumuzun ailesinide sordu, sonrada Allah sonlarını iyi etsin dedi.

Zaman geçti ortak dostumuz öldü tabutunun başında dua ederken o sözler şimşek gibi aklıma çaktı, ağabeyim Erzincan'a gelince sordum. Sen o zaman bunu dedin, böyle oldu. Nedir bunun hikmeti?

Cevap çok manidardı, o onların arasında bir gül idi onların hak ettiği adaletin önüne geçiyordu, Allah onu aldı bundan sonra Allah iyi etsin dedi, o gün bu gündür bende izliyorum ,ana kadar sapma yok tesbitte..

Arkadaşlar neyi ne kadar hak ettiğimizi, neye ne kadar önem verdiğimize dikkat edelim , nimet ele geçince ceberrut yada nankör olmayalım ,Allah alır bizden hak edene verir..

Allahın akdinde de böyle değil mi ibrahim suresi 7.ayette şükrederseniz nimetimizi artırırız nankörlük eder küfredenlerden olursanız azabım muhakkak şiddetlidir..

Demekki hayırlı evlat mal mülk vatan bayrak hepsini nimet bilip şükretmek lazım eğer bunlardan birini anarken hakkı unutup kulu muhatap alırsak mevla azabını gönderir..

Vatanımızın her m2 sinde hakkı anmak ve yaymak olmalı vazifemiz, yoksa alır elimizden Allah kıymetini bilene verir, bizde baka kalırız,tıpkı kaybettiğimiz İmparatorluk toprakları gibi..

Üç şey risk edilemez vatan, din, bayrak bu konularda hiç kimsenin inisiyatif kullanma ,müsamaha gösterme hakkı yada yetkisi yoktur.

Vatanın kıymetini bilen anlayan ve mücadele eden bir toplum olmamız dileği ile..

Saygı ile...