Sincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışması sonucu binlerce lale ve sümbül soğanı, Sincan genelinde toprakla buluşuyor.

Ankara’nın Sincan Belediyesi, baharı rengarenk, lale ve sümbüllerle karşılayacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki park, bahçe ve meydanlara sümbül ve lale soğanı dikiyor.

Bahar mevsimine kadar toprak altında kalacak olan soğanlar, Nisan ayının gelişiyle beraber boy gösterecek ve Sincanlılara görsel bir şölen yaşatacak. Turuncu, pembe, mor, kırmızı, sarı, beyaz ve benzeri çeşitli renklerde açacak olan sümbül ve laleler Sincan’ın güzelliğine güzellik katacak.

“Baharda ilçemize rengarenk görsel bir güzellik katacak”

Lalelerin Sincan’ı farklı bir havaya sokacağını belirten Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan’ımızın simgesi lalelerimizi dikme zamanı geldi. Nisan ayına kadar toprak altında kalacak soğanlar, baharda ilçemize rengarenk görsel bir güzellik katacak. Lale soğanlarının yanı sıra sümbülü de toprakla buluşturuyoruz. Çevre hassasiyetimizi ön planda tutarak ilçemizde daha yeşil, daha ferah yaşam alanları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızı bu güzellikleri görmeleri için Sincan’ımıza bekliyoruz” açıklamasında bulundu.