Son yıllarda bilinen en konforlu ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, Aydın Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş bir yöntemdir. Lazer Epilasyon Aydın merkezleri konforlu, hızlı, güvenilir ve ağrısız olmasıyla Buz Lazer uygulamasını tercih etmektedir.

tanitim1

Buz Lazer ile Etkili Lazer Epilasyon

Buz lazer dünyaca ünlü lazer üretim firması Alma Lasers tarafından üretilen bir sistemdir.Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşmaktadır. Buz Lazer, Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere 3 dalga boyuna aynı sistemde sahip olmasıyla daha güçlü ve daha etkili bir lazer epilasyon mümkün olmaktadır. Bu özellik ile tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınması sağlanarak tüm derinliklerdeki kıl kökleri ve kılın tüm anatomik yapıları hedeflenebilmektedir.

Buz Lazer, uzun yıllar üzerinde çalışılarak geliştirilmiş ağrısız ve konforlu bir lazer epilasyon yöntemidir.

Sahip olduğu patentli SHR teknolojisi, kıl köklerinin kademeli olarak ısıtılmasını sağlamaktadır. Yoğun lazer ısısının hissedilmemesi için tek tek lazer atımları yerine çoklu lazer atımları yapılmaktadır. Ayrıca tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettirilerek masaj yapılma hissi sağlanmaktadır. Yoğun lazer ısısı hissedilmediği için ağrı ve acı olmamaktadır.

Gelişmiş kompakt soğutma sistemi olan Ice Teknoloji ile ciltte etkili bir soğutma sağlanmaktadır. Uygulama süresince cilt – 3 dereceye kadar soğutulmaktadır. Tedavi başlığı cilde temas ettiği zaman buz gibi soğuk bir his ile cilt anında ferahlatılmaktadır. Bu sayede cilt yüzeyi de korunmuş olmaktadır.

tanitim3

Erkeklerde Lazer Epilasyon Uygulaması

Son yıllarda erkek lazer epilasyon yaptıranların sayısı artmaktadır. Kıl dönmesi, batık ve hijyenik sorunlar nedeniyle de erkek lazer epilasyon uygulaması oldukça rağbet görmektedir. Genellikle erkek kullanıcılar göğüs, ense, omuz, sırt, boyun, koltuk altı, alt ve üst olmak üzere tüm kol ve bacak bölgelerine lazer epilasyon yaptırmaktadır.

Ayrıca sakal üstü, kaş arası ve bıyık gibi şekillendirme işlemleri, burun içi, kulak içi, el ve ayaktaki aşırı kıllanmalar için de lazer epilasyon yaptırılması mümkündür. Bunun dışında kıllanmayı tamamen gidermek yerine, aşırı kıllanmayı önlemek amaçlı seyreltme işlemi yapılabilmesi de erkek kullanıcıların lazer epilasyonda Buz Lazer yöntemini tercih etmesine olanak sağlamaktadır.

Buz Lazer ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Buz Lazer sahip olduğu birçok avantaj ile günümüzde çok tercih edilmektedir. Son teknoloji lazer epilasyon uygulamalarının FDA onaylı olmasına dikkat edilmelidir. FDA onaylı olmayan taklit cihazların kullanıldığı merkezlerde yapılan uygulamaların güvenilir olmadığı bilinmektedir. FDA onaylı olmayan veya periyodik bakımı yapılmayan bu cihazlar ile yapılan uygulamalar sonucu ciltte yanıklar, izler ve lekeler oluştuğu gözlemlenmektedir.

Ancak Buz Lazer sahip olduğu gelişmiş patentli teknolojileri ile herhangi bir aktivasyona neden olmaması sağlanmıştır. Bu gibi avantajlar sayesinde Aydın lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer tercih edilmektedir.

https://www.buzlazer.com linkini ziyaret ederek size en yakın Gerçek Buz Lazer merkezine ulaşabilmeniz mümkündür.