MHP Erzincan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Aziz Gün, bugünden itibaren MHP çatısı altında ilimize hizmet için varım diye konuştu.

MHP Erzincan il binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan MHP İl Başkanı Salih Aksu, parti yönetimi ve partililerin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan il başkanı Salih Aksu ve belediye başkanı Bekir Aksun aday adaylarının memlekete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından MHP Erzincan Milletvekili aday adayı Aziz Gün konuşmasında şunlara yer verdi: ‘ 14 Mayıs genel seçim için Milliyet Hareket Partisinden Erzincan milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım. Köklü bir parti aynı zamanda içinde bulunan insanların dürüst ilkeli olan bir partiden şuanda yol yürümek sizlerle beraber olmanın gururunu yaşıyorum. 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak seçim çok önemli. Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı ile birlikte 28. Dönem milletvekillerini her birlikte seçeceğiz. Mamulünüz olduğu gibi yine gerçekten asrın felaketi ile Kahramanmaraş depremi dolayısıyla da çok farklı bir seçim havasındayız.   Biz şunu çok iyi biliyoruz ki yolu doğru olanların yükü ağır olurmuş. Bizim yolumuz doğru bundan dolayıdır ki yükümüz ağır çünkü biz yapmış olduğumuz hiçbir şeyi karşılık beklemeden yaptık. Vatan için, millet için, çocuklarımız için yaptık. Ben Erzincan’a olan sevdam ile bu yola baş koydum ve sizlerinde huzurundayım. 1992 yılından beri eğitim hayatında Erzincan’da görev yaptım. 10 yıldır da il milli eğitim müdürlüğü görevini yürüttüm. Bu süre içerisinde Erzincan’a çok başarı kattık hep birlikte.  Daha çok çalışmak için durmadan yola devam edeceğim. Bu şehrin eğitimine çok şey kattık öğretmenlerimizle birlikte. İlimizi sokak sokak, köy köy , belde bel de dolaştım. Herklesin hayallerine ortak olmaya çalıştım. Bugünden itibaren MHP çatısı altında ilimize hizmet için varım. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.